ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Groupe Rochers kamp mot COVID-19

sowimage

Sedan Corona-virusets utbrott har Groupe Yves Rocher stöttat sjukvården.

sowimageEmmanuel Berthier

Vår prioritering de senaste dagarna har varit att ta fram en hydro-alkoholisk gel för att hjälpa inom sjukvården i Frankrike att hålla sina händer så rena som möjligt och blockera ut viruset.

Sedan den 16 mars så har våra fabriker i Bretagne, Frankrike lyckats genomföra denna produktion så pass snabbt, tack vare flaskor från lokala sjukhus och de nödvändiga ingredienserna som behövts i framställningen av denna hydro-alkoholiska gel. 

Vi har valt att omprioritera all produktion i våra fabriker för att kunna framställa den hydro-alkoholiska gelen och nu är den äntligen färdig. Sedan den 23 mars har Groupe Yves Rocher alltså producerat flaskor med hydro-alkoholisk gel till sjukhus i Frankrike för att göra det vi kan för att stötta vården. 

sowimageEmmanuel Berthier

Veckovis kommer 45.000 flaskor med hydro-alkohol att levereras till lokala sjukhus och vi räknar med att uppnå 180.000 flaskor när produktionen är klar. 

De Yves Rochers anställda som har möjlighet fortsätter att arbeta på distans och digitalt där det är möjligt under strikta sanitära riktlinjer för att fortsätta förse våra kunder med det bästa från det botaniska riket.

Se till att ta hand om dig själv och dina nära och kära. 

Dela

Produit ajouté à votre wishlist.Voir ma wishlist.