ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Hammam i mitt hem

Vill du skapa en oas av välbefinnande där hemma? Upptäck hur du kan förtrolla ditt badrum till ett avkopplande Hammam med hjälp av vår nya hudvårdslinje gjord på Argan och ros.

Innan vi börjar förbereda vår hemma-spa ritual, låt oss berätta vad ”Hammam” (ett turkiskt bad) egentligen innebär. Hammam har sitt ursprung i Marocko och är inspirerat av de romerska baden, som består av att rengöra kroppen med ångbad och avkopplande massage.

På ett och samma ställe kan du koppla av, väcka dina sinnen och avnjuta en kopp te och till och med en liten munsbit. Att besöka ett turkiskt bad är ett utmärkt sätt att ladda batterierna på, långt ifrån alla måsten. Men det är inte helt lätt att skapa Hammam-känslan i sitt hem…

För att hjälpa dig locka fram känslan av ett turkiskt bad har vi utvecklat en rad kropps- och duschprodukter som kombinerar två legendariska växter: Argan och Damascenarros. Organiskt odlade och framställda i Marocko, skapar dessa ingredienser med orientaliska noter en sensorisk upplevelse.

Som en del av vårt samhällsdrivna, ansvariga tillvägagångssätt framställer vi våra orientaliska ingredienser från Marockanska kvinnooperativ, som bevarar förfädernas kompetens och uråldriga kunskap om arganodling. En kunskap som har förts vidare från generation till generation. 

Med hjälp av vår Hammam-serie som består av duschtvål, duscholja, body lotion och handkräm har du möjligheten att dyka in i detta förtrollande universum.

Vill du återskapa ett turkiskt bad där hemma? Vi rekommenderar dig att använda dig av produkterna från vår Hammam-serie samt en härlig kroppsskrubb. Tänd några ljus i ditt badrum och förbered dig för en avkopplande stund.

Börja med att ta en varm dusch och exfoliera din kropp med vår kroppspeeling gjord på aprikoskorn. 

Ta dig tid att ordentligt massera din kropp med skrubben för att avlägsna döda hudceller.

Skölj av skrubben och använd sedan duscholjan gjord på argan och ros. Dess rika och behagliga konsistens förvandlas till ett mjukt och mjölkigt lödder vid kontakt med vatten och hud.

Den noggrant utvalda doftkombinationen av argan och rosenblad för dina tankar till alla avkopplande fördelar ett turkiskt bad bjuder på. 

Applicera Argan Rose body lotion efter din dusch för att ordentligt återfukta och bli insvept i ljuvliga orientaliska aromer. 

Nu när du är ordentligt rengjord, återfuktad och avslappnad återstår att njuta av en kopp mint-te för att förlänga din avkopplande stund. Allt du behöver göra är att tillsätta torkade mintlöv i kokande vatten och låta löven dra. Glöm inte bort att smörja in dina händer med den återfuktande handkrämen, framtagen av samma orientaliska innehåll och doftnoter.

Har du provat att skapa ditt egna turkiska bad där hemma? Dela med dig av din upplevelse!

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.