ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Här blommar blåklint, ringblomma, kamomill…

Vet du vad det är som gör våra växtbaserade produkter från La Gacilly i Frankrike så behagliga och effektiva? Följ med ut på fälten i La Gacilly och upptäck våra blommor och experter. 

sowimage

La Gacilly är starkt präglat av Yves Rocher och alla de som helhjärtat engagerar sig för att framställa förstklassiga växter till våra produkter. Naturmänniskor kallar de sig och de lever i samklang med naturen, som de har stor respekt för. De är botaniker, trädgårdsmästare och agronomer och det är de som odlar och får växterna att frodas – växterna som sedan blir de aktiva ingredienserna i dina favoritprodukter. Men hur gör de för att kunna dra nytta av växternas fulla potential, utan att varken påfresta eller skada naturen?

 

sowimage

På våra 55 hektar med ekologisk blomsterodling är allt uttänkt för att naturen ska kunna återhämta sig, med människans hjälp. På Yves Rochers mark finns 270 bikupor, och bina frodas i den varierande växtligheten i hjärtat av det skyddade ekosystemet. De trivs speciellt bra vid kamomill- och blåklintsodlingarna, där vi precis har påbörjat skörden. Blommorna ger dessutom honungen en speciell, god smak. Odlingarna är omgärdade av häckar, träd och annan växtlighet som lockar till sig insekter som skyddar både marken och växterna som vi använder mot olika angrepp. Vi använder oss av växelbruksprincipen: vintertid ger marktäckande växter jorden ny näring samt luckrar upp den på ett naturligt sätt, vilket är precis vad jorden och växterna behöver.

Genom att dra nytta av det bästa från naturen och återskapa ekosystem med naturlig utveckling kan vi erbjuda en skönhetsvård som tar hänsyn till vad din hud behöver, samtidigt som vi respekterar miljön.

 

Vilken av blommornas egenskaper är mest lik dig? Lämna gärna en kommentar i fältet nedan.

sowimage

Ringblomma - Bubblande

sowimage

Arnica - Strålande

sowimage

Blåklint - Elegant

sowimage

Kamomill - Mild

Copyright : Emmanuel Berthier

Dela

Produit ajouté à votre wishlist.Voir ma wishlist.