ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Härlig väldoft med naturliga ingredienser

Vår kollektion av Eau Fraîches finns i fem underbara dofter med naturliga ingredienser i snygga, ekodesignade förpackningar. Har du inte provat dem ännu kommer du garanterat hitta din favorit!

En fräsch doft för alla 

Gillar du en lättare doft med en frisk eller fruktig ton som du kan bära till vardags? Då kommer du att älska våra Eaux Fraiches i 5 uppfriskande och fräscha dofter.

Vad är en Eau Fraîche?

Lättare än en parfym och med en härligt söt, fruktig eller citrusfrisk doft. Vi älskar att använda den året om, särskilt när det fina vädret äntligen tittar fram, eller på semestern när vi vill njuta av en lätt och behaglig doft. Så varför inte prova att byta ut din vanliga parfym mot en lättare eau fraîche.

Variera din parfymgarderob

Som ett glas färskpressat juice på sommaren kommer de ge en uppfriskande känsla av lätthet med sina ljusa, glittrande toner. Och eftersom vi kanske inte vill bära samma parfym året runt är den ett perfekt alternativ för att variera din parfymrutin.

Ut med överväldigande dofter och in med fräscha och ljusa aromer!

sowimage

Våra dofter är inspirerade av naturen

Njut av dofter som en nyss utslagen ros eller vårfräsch och blommande liljekonvalj. Eller varför inte testa friskt citrusdoftande verbena eller elegansen i blommande körsbärsblom.

Serien finns i fem härliga dofter

  • Grönt Te
  • Verbena
  • Körsbärsblomma
  • Ros
  • Liljekonvalj
sowimage

Vi tar ansvar

Vi tror på en ansvarsfull tillverkning av våra produkter. Hjärtat i vår parfymtillverkning är naturligheten i våra parfymer, kvaliteten på våra ingredienser och vår franska expertis inom parfymtillverkning.

Återvunnet är bäst

För att begränsa vår miljöpåverkan ser vi till att våra produkter utformas så hållbart som möjligt. Flasklocket är gjort av återvunnen plast och flaskan är helt återvinningsbar. Inte nog med det, all tillverkning och buteljering av våra dofter gör vi i våra egna fabriker i Bretagne, Frankrike.

Vill du förlänga njutningen av dessa härliga dofter med naturliga ingredienser så finns det en kompletterande duschgel till varje doft.

sowimage

Vilken är din favoritdoft? Dela med dig i kommentarsfältet!

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.