ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Hur vårdar jag min känsliga hy?

Att minska känsligheten i din hud är inte alls en omöjlighet. Ta del av våra tips på hur du underhåller känslig hud med hjälp av vår senaste lansering inom hudvård : Sensitive Chamomile.

Hur vårdar jag min känsliga hy?

Klåda, röda partier och stramande känsla i huden är typiska tecken för känslig hud som kan komma att skapa obehag för oss torrisar. 

Din hud kan vara extra känslig i sin natur men faktorer så som klimatförändringar, föroreningar, hormonella förändringaroch användning av fel skönhetsprodukter påverkar även hudens barriär.

Vi tycker att din känsliga hud förtjänar produkter som är anpassade efter dess behov och som kan göra den mer resistent mot de yttre påverkande faktorerna.

Hur uthållig du än är kring din känsliga hud så förtjänar den att vi ompysslad med hudvård anpassad efter behoven.

sowimage

Låt oss stärka känslig hud

För att ge din känsliga hud allt det kan tänkas behöva rekommenderar vi vår linje Sensitive Chamomille.

Hudvårdsserien som gör att du inte längre behöver dras med känslig hud, karakteriseras av 100% plant-baserade aktiva ingredienser som Vild Kamomill, hydrosol och oleat. Det här dubbla koncentratet är framtaget för att vårda känslig hud på ett naturligt och behagligt sätt. Hydrosolen reducerar hudens känslighet med 28% och oleat boostar hudens försvar med 25%och förbättras hudens reparationsmekanism med 30%. 

Vår linje innehåller mer än 97% naturliga ingredienser och vi har uteslutit silikoner, alkohol, doftämnen och mineralolja för att garantera en hög bekvämlighetsfaktor. 

sowimage

Omfamna Kamomill i din skönhetsrutin

1. Den rengör skonsamt

Starta din rutin med Cleansing Cream. Den rengör huden skonsamt och effektivt utan att torka ut huden. Massera in produkten på torr hud, ögon och läppar med hjälp av dina fingertoppar och skölj sedan av.

För att avlägsna envis makeup (även vattenfast) kan du använda dig av Cleansing Oil som har en behaglig konsistens och vårdande egenskaper. För en ordentlig djuprengöring rekommenderar vi att massera in oljan ordentligt på torr hud, för att sedan tillsätta vatten och fortsätta massera produkten innan du sköljer av.

Om du föredrar att använda dig av en bomullsrondell kan du använda dig av Micellar Water för att rengöra och avlägsna smink och orenheter med ett enda svep. Den här produkten finns tillgänglig i både 200 ml och 400 ml. 

Anpassa hudvården efter din hudtyp

  • För torr men känslig hud:

Tack vare Nourishing Comfort Balm så kan du hålla din hud nöjd och vårda den med massor av fukt. Den sammetslena texturen lämnar din hud med en behaglig finish

sowimage
  • För normal men känslig hud:

Tillför Soothing Light Cream till din dag- och nattrutin för att bli av med röda partier och stramande hud. Efter en månad upplever du att huden känns starkare och mindre reaktiv.

Produkten går snabbt in i huden och du kommer dessutom att njuta av den naturliga och lugnande doften av kamomill.

  1. Ifall din hud fortfarande är röd

Ta dig hjälp av återfuktande Corrective Green Creamsom reducerar röda partier tack vare den gröna färgen. Du kan själv välja om du vill applicera krämen om morgonen över hela ansiktet eller enbart runt de röda partierna ovanpå din vanliga dagkräm. 

Det var det hela! 

sowimage

Är du nyfiken på den nya produktlinje Sensitive Chamomile? Dela med dig i kommentarsfältet.

Dela

Produit ajouté à votre wishlist.Voir ma wishlist.