This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Just nu FRI FRAKT!
Yves Rocher
0
Tillbaka

Känslig hud? Vi har lösningen!

När vi talar om känslig hud så tänker vi automatiskt på huden i ansiktet och glömmer bort resterande delar av kroppen.

Vårt svar: Huden på kroppen bör inte försummas med tanke på att även den kräver kärlek och omsorg. Så låt oss upprepa, vi har lösningen åt dig! Upptäck vår vårdande linje med innehåll av trollhassel, särskilt framtagen för dig med känslig hud. 

sowimage

Vad innebär känslig hud?

Känslig hud framträder på olika sätt men ett allmänt tecken är en känsla av obehag i huden. Att det stramar, uppstår klåda och rodnad är ett resultat av obalanserade biologiska mekanismer i huden och en förändring i hudbarriären.

Hudkänslighet kan vara ett medfött tillstånd men det kan även vara ett resultat av exponering av faktorer som temperaturförändringar, föroreningar och stress. I stadsmiljö utsätts vår hud för extrema förhållanden varje dag. Vår livsstil är även en bidragande faktor: överdriven hygien kan till exempel förändra hudens microbiota, vilket hjälper till att upprätthålla vår huds naturliga balans.

Vi rekommenderar därför att du anpassar din skönhetsrutin efter de bidragande faktorer den utsätts för dagligen.

Vad är det för nyhet vi har tillfört?

Om du känner till vår linje med ekologisk trollhassel sedan tidigare, så kommer du skutta av glädje när du ser dess uppdaterade utseende. Men trots ett uppdaterat yttre förblir vårt viktiga avseende detsamma: att ta hand om din känsliga hud och se till att du känner dig bekväm i din kropp. 

Hudvårdslinjen från Yves Rocher innehåller extrakt av ekologisk trollhassel. Denna botaniska aktiva ingrediens har valts ut av våra botaniska forskare för dess lugnande, mjukgörande egenskaper på huden. Den förbättrar barriärfunktion genom att stimulera syntesen av lipider, väsentliga komponenter i hydrolipidfilmen. En extra bonus? Den respekterar hudens microbiota, vilket ger extra komfort för känslig hud. Vi har därför valt att integrera denna ingrediens i de tre nyckelprodukterna ur vårt nya sortiment: en duschgel, en rengörande duschkräm och en återfuktande hudlotion. 

sowimage
sowimage

För att bemöta hudens behov på bästa sätt handlar det inte enbart om att följa rätt rutin, utan det är lika viktigt att även använda sig av rengöringsprodukter som respekterar din hud. Välj den sulfatfria* Gentle Shower Gel, framtagen att användas för hela familjen. Den rengör försiktigt och lugnar omedelbart känslig hud. Har du extra känslig hud? Vi har precis vad du behöver: den icke-skummande Low Shower duschkrämen är ultimat för extra känslig hud. Tack vare den smältande sulfatfria** konsistensen som består av botaniska oljor, tillför den huden näring. 

Slutligen bör du återfukta huden omedelbart efter du har duschat med en lugnande hudlotion för ansikte och kropp. Bonusen? Den respekterar känsliga hudtyper och kan appliceras dagligen på både ansikte och kropp. Den är till och med lämplig för barn från 3 år och uppåt!

*Inga sulfonerande ytaktiva ämnen

**Icke-skummande

Vår stjärningrediens: Trollhassel

Med ursprung från USA har vi odlat vår ekologiska Trollhassel hos vår partner i över 20 år, som har en innovativ odlingsprocess som respekterar våra europeiska restriktioner och vår planet.

sowimage

Har du provat vår nya linje innehållandes Trollhassel? Berätta gärna om din upplevelse i kommentarsfältet!

Dela