50:- RABATT vid köp för minst 250:- med kod XMAS50 eller 100:- RABATT på 399:- med kod XMAS100
Tillbaka

Makeup med omtanke för naturen

Framhäv din naturliga skönhet samtidigt som du värnar om vår planet. Ta dig en närmare titt på våra ansvarsfulla åtagande och hur vi framställer vårt smink med 100% naturligt innehåll.

100% botaniskt innehåll 

Vi älskardjur, därförhar vi beslutat att ta framproduktersomärbaseradeväxter- ävenvårtsmink! 88 % av vårmakeupär nämligen vegansk.

Faktumär att den endaanimaliskaingrediens som vi användeross av i våra produkterärbivax, vilketärderivat. Vi använderossenbart av bivax i 12% av våraprodukter, primärt i våraläppstiftochmascaror. Dettaför att skapa en krämigochbehagligkonsistensför maximal komfort. Bivaxhjälpernämligenäven till att göraläppstiftetlättareapplicerbart 

sowimage

Utankarmin 

Vilketläppstiftföredrar du mest, Grand Rouge Mat eller Rouge Vertige? I vilketfallframställer vi demsamma vis.

Våraläppstiftärfriafråncochineal carmine, ett pigment somoftaförekommer i den kosmetiskaindustrin. Cochineal Carmine är en liten lus somproducerarkarminsyraför att skyddasigsjälvfrånpredatorer. Ämnetanvändsför att framställa den rödafärgen, ävenkalladkarmin. Känner du diglättad? Väntabara, vi har mer att delamedossav! 

Slutligen, för att bevarar dina läppar vackra och mjuka har vi berikat våra läppstift med aktiva botaniska ingredienser som Camellia olja, Shea smör och körsbärsolja...

 

sowimage

 

Aktivaplantbaseradeämnen 

Våranaturligareceptärframtagnaför att gedigochdinhudomsorgocheffektivhudvård.

Vår favorit Super Mat foundationär till exempelframtagen av mattgörandeochbalanserandefrossörtsrot!Comfort Cream Foundationärberikadmedoljafrån 1000 rosorochinnehar en regenererandeeffekt dina hudceller. Detkrävs i helaverketöver 1000 damascenarrosor att framställaettkilogramolja. 

 

sowimage

 

Risextrakt från Asien

 

Våra botaniska ögonskuggspaletter innehåller risextrakt från Asien som är berikat med inositol som härstammar från växtriket.

Och Sexy Pulp mascaran sveper in dina fransar och tillför volym med hjälp av berikande karnaubavax! 

 

sowimage

 

Hur är det med vårasminkborstar? 

Vårasminkborstarärframtagna av syntetiskthårochträfrånhållbartodladeskogar, att du kan ta hänsyn till våradjurochvårnaturmedan du skämmer bort digsjälv. Vi stårförprincipfastskönhetsom värnar om bådedigochplaneten vi bor! 

 

sowimage

Plant for the Planet 

Visste du att vi under Juni månad planterar ett träd för varje såld produkt? 2007 lanserade Yves Rocher stiftelsen Plant for the Planet-programmet som har lyckats plantera över 85 miljoner träd. Yves Rocher har utökat målet till att plantera 100 miljoner träd fram till år 2020. Var med och bidra till en grön planet!

Vilken är din favoritprodukt?

Dela

Dina preferenser angående din integritet, din sekretess och användningen av cookies
På Yves Rocher använder vi cookies från första och tredje part för att förbättra din upplevelse och ge dig personliga erbjudanden.
Klicka här för mer information