ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Min skönhetsrutin mot föroreningar

Vi utsätts dagligen för föroreningar och det påverkar både vår hy och vårt hår. Här är våra bästa tips för en rengörande detoxbehandling!

sowimage

Skydda huden mot föroreningar

Visste du att luftföroreningar inte bara innehåller mikropartiklar utan även tobaksrök, regn, damm och avgaser? Alla dessa faktorer försvagar vår hud och vårt hår. För att bekämpa detta problem har våra experter inom skönhet från växtriket, valt ut två växter som är perfekta för att rengöra både hy och hår: aphloia och moringa.

Aphloia är en växt med ursprung från Madagaskar, känd för sin exceptionella reparations- och skyddskapacitet. Vår andra stjärna och aktiva ingrediens är moringafrön, som är rika på protein och har renande egenskaper.

Läs vår artikel om aphloias egenskaper om du är intresserad av att veta mer om denna unika växt.

sowimage

För en strålande hy hela dagen lång...

Föroreningar påskyndar hudens åldrande. Den bästa lösningen är att anamma en skönhetsrutin med renande aphloia.

1 / Rengör ansiktet med ljummet vatten och rengöringsgelen Daily Exfoliating Cleanser, för att få bort orenheter och föroreningar från din hy.
2 / Liksom alla morgnar bör du återfukta ditt ansikte. Applicera först några droppar med serumet Double Action Essence, fortsätt sedan med dagkrämen Restructuring Day Care - Dry Skin. Din hy kommer omedelbart att detoxifieras* och stråla, dessutom kommer rynkor upplevas mindre** efter en månad.
3 / Sista steget för din hy är att applicera foundation, använd då Radiance Revealing Anti-pollution 10h Foundation! Den verkar mot föroreningar, håller i hela 10 timmar och ger en fräsch, jämn och strålande hud.

*Belåtenhetstest genomfört av 110 kvinnor under 28 dagar.

**Klinisk studie genomförd på 22 kvinnor. Omedelbar reducering av rynkornas volym i genomsnitt med 11 %.

sowimage

...och hela natten!

När dagen är över är det dags att byta till dina skönhetsrutiner inför natten. Rengöring och återfuktning innan sängdags är viktigt för att bibehålla en frisk och ren hud. Om din makeup är vattenfast rekommenderar vi att du använder en olja snarare än en klassisk makeupborttagning.

Genom att applicera Waterproof Cleansing Oil  kommer spår av smink och föroreningar effektivt tas bort utan att lämna en fet finish. Om makeupen inte är vattenfast kan Micellar Cleansing Water  räcka gott och väl för rengöring av hela ditt ansikte.

På kvällen absorberar vår hud lättare skönhetsprodukter. Så nu är den perfekta tiden att tillämpa din ansiktsvård! För att få en ordentligt återfuktad och utvilad hud nästa morgon, applicera då serumet Double Action Essence.

För att göra din ansiktsvårdsrutin optimal , glöm inte att använda ansiktsmasken Detoxifying Flash Mask  två gånger i veckan för att få en ännu mer strålande hy!

sowimage

Få ett rent och friskt hår!

Hår påverkas också av föroreningar. Även om du borstar det och en del damm försvinner så räcker det inte för att skydda håret från yttre påverkan. Här är några tips steg för steg som du kan följa:

1 / För att rengöra håret ordentligt, börja med att eliminera föroreningsrelaterade rester med schampot Anti-Pollution - Detox Micellar Shampoo.
2 / Applicera sedan balsamet Anti-Pollution - Protective Shield Conditioner för att reda ut och skydda ditt hår från förorenande partiklar.
3 / För dubbel effekt, avsluta sköljningen med den glansgivande hårsköljningsvinägern Shine - Rinsing Vinegar. Den tar även bort kalkrester! Glöm inte att skrubba med hårpeelingen Anti-Pollution – Oxygenating Scrub  en till två gånger i veckan innan du använder ditt schampo. Detta kommer att rena din hårbotten, få bort föroreningar och göra håret mindre fett.

Nu har du alla tips för att skydda din hy och ditt hår mot föroreningar! 

Har du någonsin använt en av våra skönhetsprodukter mot föroreningar? Kommentera gärna!

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.