ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Min sommarlook

Är du på jakt efter lystergivande eller vattenfast makeup inför sommaren? Varsågod - här kommer våra bästa tips för den perfekta sommarlooken som både håller länge och maxar ditt glow.

Steg 1 : Satsa på lyster och glow

A. The Radiance Primer

Ett absolut måste i sommar när det kommer till makeup-produkter är vår Illuminating Primer. Den ger din hy ett fantastiskt lyster som håller hela dagen. Applicera primern efter din dagkräm, under din foundation eller direkt på de partier av ansiktet som du vill framhäva och ge extra lyster.

B. The Liquid Concealer

Har du partier i ansiktet som du vill tona ner eller rentav dölja? Testa då vår flytande High Coverage Luminous Concealer. Applicera en liten mängd av concealern exempelvis under ögonen för att täck mörka ringar. Bred sedan ut concealern med en borste, svamp eller ett finger. Vill du också lägga på en foundation så tipsar vi om Zéro Défaut – Perfecting & Hydrating 24h Foundation: vår lystergivande foundation som dessutom ger en fantastisk täckning

sowimage

C. The Bronzing Power

Vill du ge din glow-look den där perfekta solkyssta känslan? Då ska du satsa på ett Bronzing Powder. Vårt Bronzing Powder - eller solpuder som det också kallas - finns i två olika nyanser för att du enkelt ska kunna skräddarsy den perfekta nyansen för just din hudton. Välj mellan Light Tan för en ljusare hudton och Warm Tan för en mörkare och mer gyllene hudton. Applicera solpudret med en puderborste. Detta skapar känslan av ett naturligt glow. Börja med att lägga på pudret på pannan, vidare över tinningarna och kindbenen och avsluta på hakan.

D. The Highlighter

Dags för highlighter! Applicera highlighter på kindbenen, ögonbrynsbågen, näsan och vid läppens amorbåge för den sista touchen till din perfekta glow-look. Lägg på stiftet antingen med en borste eller med fingrarna. Satsa på en härligt gyllene framtoning med nyansen bronze eller ett skimrande lyster med nyansen rosé — valet är ditt!

sowimage
Steg 2 : En vågad och lekfull look för alla tillfällen

A. The mascara Intense Metamorphosis

När det kommer till mascara — våga ta ut svängarna! Med vår mascara Intense Metamorphose skapar du enkelt en effektfull och spännande ögon-look. Med vår bruna nyans skapar du en varm och intensiv look. Är du däremot ute efter en mer effektfull look så ska du absolut satsa på vår blåa nyans.

1. Placera mascaraborsten vid roten av ögonfransen, precis vid ögonlocket. Dra den sakta uppåt i en försiktig zig zag-rörelse.

2. Lägg på ett andra lager mascara genom att rulla borsten från fransroten till franstoppen. Lägg extra fokus på topparna för att framhäva mascarans färg och ge fransarna en multidimensionell effekt.

3. Gör om proceduren ett par gånger för fantastisk volym på dina fransar.

sowimage

B. The Waterproof Eye Pencil & Lifeproof Eyeshadow

Glödande hett eller solkysst värme? Valet är ditt! Är du ute efter en effektfull och glödande look så ska du använda dig av vår Waterproof Eye Pencil.

Denna kajalpenna intensifierar dina ögon och skapar en fantastisk effekt. Kajalpennan finns dessutom i fem olika nyanser. Bara din fantasi som sätter gränserna.

Börja med att markera övre och/eller nedre fransraden genom att dra en tunn linje från inre ögonvrån till den yttre. Vill du intensifiera din look ytterligare så applicera också kajalen på insidan av ögonfranskanten.

För en mer varm framtoning ska du satsa på en vattenfast ögonskugga från serien Lifeproof Eyeshadow. För att ge din ögon-look en sista touch av intensivt värmande skimmer så välj någon av nyanserna Gyllene sand, Brons eller Taupe. Applicera skuggan över hela ögonlocket och fortsätt så tills du har fått till den intensitet du är ute efter. För en mjukare look, använd fingret för att sudda ut skuggans konturer.

sowimage
Steg 3 : Låt färgen ta plats: Läckra läppar och färgsprakande naglar

sowimage

A. The Rouge Elixir

För ett strålande leende

Använd läppennan Lip Contour Rouge Elixir för att fylla i läpparnas kontur. Börja vid amorbågen och måla sedan inåt.

Applicera sedan läppstiftet Rouge Elixir Satin. Börja mitt på läppen och jobba dig sedan utåt.

B. The Go Green nail polish

Färgstark fingertoppskänsla!

Grunda först med ett lager av baslacket Go Green Base Coat. Nu till det roliga — färg. I vårt nagellackssortiment av Go Green nail polish kan du välja mellan 32 olika färger och nyanser. Börja med ett lager och lägg sedan på ytterligare ett lager om du vill intensifiera färgen. Avsluta med topplacket Go Green Gel Effect Top Coat för extra glans och hållbarhet

Tips: För att få nagellacket att torka fortare — addera en till två droppar av Go Green Express Drying Drop på mitten av nageln.

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.