ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Monoï – sommarens vinnare!

Få sommarkänsla med vårt Monoï-sortiment och dess beroendeframkallande doft.

Monoi

Monoi - en skyddad ursprungsbeteckning

Traditionell monoï-olja från Tahiti har sitt ursprung i den uråldriga tahitiska skönhetsritualen. Den är synonym med väldoftande hudvård, naturlighet och välbefinnande som på ett ögonblick för tankarna till de polynesiska paradisöarna.

I mer än trettio år har Yves Rocher hanterat monoï på ett ansvarsfullt sätt. Under de tidiga morgontimmarna skördas den ljuvligt doftande gardeniablomman för hand under knoppningen för att bevara blommornas friskhet. Därefter förädlas de till monoïolja genom en noggrann och kontrollerad metod där knopparna får ligga och dra icopraolja (fruktkött av kokosnöt som torkats i solen) i tio dagar. Tahitigardenian som används till produktserien Monoï de Tahiti finns bara i Polynesien och är skyddad och certifierad enligt en ursprungskontroll. Kontrollen garanterar inte bara äktheten utan även kvaliteten och den lokala tillverkningen. 

Visste du att?

Monoï-serien dök upp första gången 1988 hos Yves Rocher.

Dröm dig bort med vårt monoi-sortiment

Monoï är vår storsäljande favoritdoft hos Yves Rocher och ett måste till sommaren. Det finns både till duschen och i våra kropps- och hårproduktern så att du får möjlighet att året runt drömma dig bort till ett exotiskt land.

Teleportera dig till stränderna på Tahiti när du duschar? Monoi gör det möjligt! Det är helt upp till dig att välja vilken storlek av vårt duschschampo som passar dig bäst:

Väljer du det koncentrerade duschschampot är det smidigt att ta med sig. Concentrated Hair & Body Wash 100 mlär speciellt framtagen för att minska förbrukningen av vatten, plast och även koldioxidavtrycket.

Du kan även välja 200 ml eller 400 ml för dagligt bruk.

sowimage

Vår Scrub-in-oil Radiant Tan, med sin oemotståndliga doft, exfolierar och avlägsnar din hud från döda hudceller och orenheter.

Din hud blir len, mjuk och väldoftande.

Fördelar:

Dess lättflytande oljekonsistens omvandlas till en mjölk när den sköljs av.

sowimage

 

Njut av monoi från morgon till kväll

Vill du skämma bort din hud och ditt hår ännu mer?

Känn solens strålar mot huden och sommarens omslutande värme, den heta sanden under fötterna och det svalkande vattnet med doften Vague d'Été Eau de Toilette.

Eller använd den uppfriskandePerfumed Mist Body & Hairnärhelst du vill under dagen. Den består av 96% ingredienser med naturligt ursprung och är en riktig must-have.

sowimage

Även dina händer kan skämmas bort och återfuktas med monoï.

Vi rekommenderar vår lättflytande handkräm med 99% ingredienser av naturligt ursprung och vegansk formula.

sowimage

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.