ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Möt vinterhalvåret med fukt och lyster!

Vilken typ av hudvård och smink är användbar under vinterhalvåret? Här kommer några tips för januari, februari och mars.

JANUARI

Har du som många andra kanske misskött hudvårdsrutinen under julens festligheter? Ingen fara, den här tiden på året är till för nya rutiner och en omstart för både kropp och själ.
  • Börja med att exfoliera ansikte och kropp minst en gång i veckan för att bli av med döda hudceller och låta huden förnyas. Lägg gärna till en skön ansiktsmask efter du har exfolierat ansiktet. Vi har en för varje behov: renande, återfuktande eller lugnande.
  • Tvätta ansiktet dagligen med Waterproof Cleansing Oil- Anti pollution+ Detox, som tar bort förenande partiklar och även den mest envisa makeup. 
  • Unna även dig själv en avkopplande ansiktsbehandling hos hudterapeuten. Din hud blir djupt rengjord och exfolierad med hjälp av ångan och pormaskarna försvinner. En återfuktande mask på det gör susen. 

Ett litet makeuptips för den här tiden på året? En bronzer som skapar ett varmt lyster. Applicera en lätt mängd på panna, kindben, haka och hals.

Vårt bästa tips för välmående under Januari är att anpassa sig till hygge-filosofin och unna sig massor av lugn och ro.

sowimage

FEBRUARI

Vintern bjuder på växlande miljöer av värme, köld, kalla vindar och torrluft. Alla dessa faktorer stressar huden och får den att torka ut. Och glöm inte bort att även ditt hår tar stryk av detta kalla klimat.
  • Rikta in dig på rengöringsmjölk för ansiktet som är mindre uttorkande än ett micellärt vatten. Självklart behöver du tillföra fukt till både kropp och ansikte med hjälp av en lotion. Glöm inte bort att skämma bort händerna med en handkräm och läpparna med ett läppbalsam varje morgon och kväll.
  • Ditt hår blir även försvagat i vinterkylan och behöver ett reparerande och beskyddande shampoo. 

När det kommer till makeup så kan en concealer komma till hjälpande hand för att täcka ojämnheter. En som neutraliserar röda partier, en som täcker mörka partier, en som hjälper mot ringar under ögonen eller en som ljusnar upp gulnade områden och glåmig hy. Det finns en för varje behov!

Och var inte rädd att använda dig av lite färg på läppar och kinder! 

En liten bonus för denna månad? Utnyttja all tid inomhus genom att testa olika boostande recept i matväg. 

sowimage

MARS

Håll ut, snart är vintern över. Satsa på energigivande produkter som får dig att hålla ut till vårens första solstrålar kommer, vi lovar dig – solen kommer tillbaks ! 
  • Välj energigivande duschkrämer som Hallon, Granatäpple eller Mango. Det finns massor av alternativ som tillför energi!

När det kommer till makeup så kan du ge dina ögonbryn lite extra kärlek den här månaden. De definierar både ögon och din ansiktsform. Ta dig hjälp av ett proffs för att hitta den ögonbrynsform som passar dig bäst. Plocka dina bryn, borsta dem och använd dig av en ögonbrynspenna. 

Avsluta med en ögonbrynsmascara för att hålla dem på plats. 

Vårt sista tips för den här månaden? Så småningom som temperaturen höjs ger det dig en god ursäkt att snöra på dig dina sneakers och ge dig ut på en löptur, en runda på cykeln eller en lång promenad. 

Kom tillbaka hit i vår, så bjuder vi dig på ännu fler härliga tips!

sowimage

Vad tyckte du om våra tips? Dela med dig i kommentarsfältet!

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.