ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Nyheter i makeup-sortimentet!

Ett vackert lyster, naglar och läppar… vi har en rad olika nyheter anpassad efter varje smak.

Få till ett vackert lyster

Vi vill ge ett varmt välkomnande till Yves Rochers första flytande concealer! Den hjälper dig att eliminera ojämnheter, trötthetstecken och finns tillgänglig i 15 olika nyanser för att passa alla hudtoner.

För att värna om den sköra huden under ögonen har vi valt att exkludera både parfym och alkohol i vår concealer. Den innehåller även ekologiskt odlad Blåklint från våra fält i La Gacilly och innehåller massor av vårdande egenskaper. 

sowimage

I april lanseras 3 nya produkter som hjälper dig uppnå ett vackert lyster. Ett Monoï- doftande Bronzing Puder som hjälper oss att stilla vår längtan efter sommaren. Bronzing pudret kommer i två olika nyanser och är skapad för att passa varje hudton. Med en inbyggd spegel är den lätt att ha med i handväskan på språng.

Våra kommande Highlighter Sticks är framtagna för att underlätta vardagen och kan smidigt bättras på under dagen. Har du en förkärlek för rosiga toner? Eller föredrar du ett gyllene lyster? Highlighter sticks kommer att finns tillgänglig i båda nyanser. 

Om du är ute efter ett kraftfullare lyster så rekommenderar vi dig att kombinera Highlighting Sticks tillsammans med Radiant Illuminating Duo, som finns tillgänglig i både guld och bronze.

sowimage

Ännu fler lekfulla färger till både naglar och läppar!

I Maj inväntar en spännande nyhet för dig och dina naglar… Gör dig redo för en prisvärd och bio-baserad uppfinning i 32 oemotståndliga nyanser.

Sist men inte minst, så är vi exalterade över att presentera vår kommande nyhet som lanseras i Juni; vår glossiga läppenna! Tack vare vårdande kamelia olja håller du dina läppar återfuktade med ett vackert lyster. Pennanlanseras i en rad olika vackra färger och har en mjuk och behaglig känsla. Och doften ska vi inte tala om, det är svårt att inte lägga den på minnet!

Är du lika otålig som oss att få lägga vantarna på våra kommande nyheter? Då vill vi gladeligen dela med oss av att det kommer ännu fler nyheter i sminkväg i September och senare i år.

sowimage

Vilken produkt ser du mest fram emot att prova? Dela med dig i kommentarsfältet!

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.