Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

50% RABATT på VALFRI produkt med kod 50JUNE t.o.m. 27/6. Gäller första produkten som läggs I varukorgen. Gäller inte redan prissänkta produkter, lystergivande kur eller set.
Just nu FRI FRAKT! 
Rea upp till 50% på massor av skönhet
Yves Rocher
0
Tillbaka

Nyheter i serien Pur Bleuet innehållandes blåklint

Dina ögon är viktiga att uppmärksamma och värna om. Blåklint är den perfekta aktiva ingrediensen för detta ändamål. Låt oss berätta mer om den.

sowimage

Blåklint, Yves Rochers ikoniska blomma

En stor andel av våra kunder upptäckte vår ögonmakeup remover innehållandes blåklint redan år 1972 och gillade den så pass mycket, att idag säljs en Pur Bleuet-produkt runt om i världen var sjunde sekund *!

Denna vackra blåa blomma har odlats med hjälp utav hållbart jordbruk sedan början av 90-talet. Vad innebär då hållbart jordbruk? Det är när jorden brukas på ett specifikt sätt, vilket minskar miljöpåverkan samtidigt som det naturliga ekosystemet respekteras.

När blåklinten samlas in så torkas den, och destilleras därefter för att få fram ett blomvatten. Det är detta vatten som du hittar i våra sminkborttagare, eftersom det är känt för sina lugnande och skyddande egenskaper.

Tack vare blomvattnet tas makeup bort runt ögonkonturen på ett skonsamt vis, och det är därför vi är så många som älskar det! Vi berättar mer om blåklint i vår andra artikel Varför är blåklint blå?

* källa Bavar 2017

sowimage

Vilken är den bästa ögonkontursprodukten för just mina ögon?

Årstidsväxlingar, föroreningar, slarv med borttagning av smink, stress eller trötthet, ögonområdet är ett känsligt område som vi ofta glömmer bort när det egentligen förtjänar vår fulla uppmärksamhet.

Upplever du att du har påsar under ögonen? Om du inte vet vad du ska använda för att minska dem, så rekommenderar vi ögonkrämen The Eye Care. Tack vare roll-on-applikatorn och produktens milda formula, kan du applicera krämen på ett enkelt sätt som återfuktar ögonkonturen.

Om dina ögon är trötta, spraya ansiktsmisten The Soothing Cornflower Floral Water på en bomullspad. Tryck den lätt mot ögonlocken samt under ögonen för att få en uppiggande effekt.

sowimage

Många älskar att använda vattenfast smink, men när det väl är dags för sminkborttagning blir det ofta problem. Klassiska sminkborttagningsmedel har ofta liten effekt och ens ögon blir ibland irriterade.

Lösningen är att använda en ögonmakeupremover med tvåfasformula, till exempel Express Eye Make-up Remover! Den tar bort alla spår av smink medan den tar hand om dina ögonfransar och lämnar huden mjuk och lugn.

Ska du ut och resa? Ta då med dig flaskan i 100 ml-förpackning! Om du har väldigt känsliga ögon och de flesta makeupborttagare irriterar din hud har vi en lösning. Använd då ögonmakeupremovern Gentle Makeup Remover Sensitive. Tack vare sin skonsamma formula avlägsnas makeupen försiktigt och lämnar ögonkonturen lugnad. Det är också ett bra val för personer med kontaktlinser. 

Oavsett vilken produkt du väljer så kommer din ögonkontur att tacka dig!

Har du någonsin använt en produkt från Pur Bleuet-serien? Berätta hur du upplevde det!

Dela