ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Renande anti-pollution för håret

Föroreningar och tobak kväver håret och gör det matt och livlöst. Men om du använder produkter som skyddar mot föroreningar blir håret lätt och smidigt och får en glänsande lyster.

I stan kommer man inte undan föroreningar som tobaksrök, mikropartiklar, smuts, avgaser … De syns inte, men har stor negativ inverkan på hyn och håret.
Men oroa dig inte – vi har en rutin som tar fighten mot föroreningarna!

sowimage

Din bästa vän i fighten mot föroreningarna

Vår fantastiska natur är full av tillgångar! I flera av våra produkter som skyddar mot föroreningar har våra experter valt ut moringan – en medicinalväxt som används i Asien som vattenrenare. Moringafröna, som är rika på peptider, skalas och mals ned till ett mjöl som kan fånga upp föroreningar i vattnet och på så sätt hjälper till att rena grumliga vatten.

Yves Rochers moringa kommer från södra Asien, där den odlas på traditionellt sätt av våra lokala jordbrukspartners.  Moringans renande egenskaper är anledningen till att vi använder den som aktiv ingrediens i hela Hair Detox-serien.  

 

Med en biologiskt lättnedbrytbar formula som är fri från silikoner, färgämnen och parabener, är det här en serie som är skonsam både för håret och naturen.

sowimage

Hur påverkas mitt hår av föroreningar?

Förorenande partiklar skadar hårfibrerna och gör att fjällen på hårstrået reser sig, vilket i sin tur gör håret matt och livlöst.

Håret har inget inbyggt skydd mot föroreningar och förlorar sin lyster när partiklar fastnar i hårfibrerna.

 

Det är bara hårbottnen som kan försvara sig mot föroreningar. När den utsätts för angrepp sätter den igång en överproduktion av talg, vilket gör att håret känns fett. Därför är det viktigt att ha en hårrutin som skyddar mot föroreningar och gör att ditt hår behåller sin lyster och glans.

sowimage

Min värsta mardröm är att håret blir fett efter två dagar!

sowimage

1/ Avlägsna med schampo

Men inte med vilket schampo som helst, utan med Micellar Detox Shampoo.

Vad är så speciellt med det? Micellar Detox Shampoo innehåller små oljepartiklar som kapslar in orenheterna på hårstråna så att du kan skölja bort dem. Håret blir friskt, lätt och får en glänsande lyster.

 

sowimage

Jag har lagt märke till att mitt hår blivit mindre mjukt sedan jag flyttade in till stan...

sowimage

2/ Skydda med balsam

Anti-Pollution Protective Shield Conditioner hindrar de allra minsta partiklarna att fastna i håret, och gör så att håret blir mjukt, går lätt att reda ut och är skyddat från rötterna till topparna. Dessutom får det en frisk, vacker glans!

Tips: Om du sköljer håret med kallt vatten sluter sig fjällskiktet och håret blir glansigt och får fin lyster.

sowimage

Vilka hårprodukter är dina favoriter?

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.