ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Rouge Elixir – Läppstift för delikata läppar

En ny formula som inte kompromissar mellan strålande färger, naturlighet och omsorg om dina läppar. Upptäck våra Rouge Elixir läppstift.

sowimage
Rouge Elixir är en helt ny serie av moderna läppstift med stort utbud av nyanser som även är lätta att bära. Alla formulor är återfuktande och skyddande för en oöverträffad komfort.

Rouge Elixir Satin

Upptäck det första Yves Rocher Satin-läppstiftet gjort med 89 % ingredienser av naturligt ursprung för ett slagkraftigt resultat och återfuktade läppar!

Dess lyxiga och krämiga formula berikad med kameliaolja erbjuder intensiv färg och en unik konsistens. I en enda gest säkerställer Rouge Elixir Satin  perfekt täckning, återfuktning och näring som gör dina läppar bekväma och mjuka hela dagen.

Den finns i hela 24 nyanser. VIlken blir din favorit?

sowimage

Rouge Elixir Matte

Upptäck serien Rouge Elixir Matte som ger ett intensivt, matt resultat, samtidigt som den håller läpparna bekväma. Serien består av 83% ingredienser av naturligt ursprung.

Den garanterar ett högpigmenterat och sammetslent matt resultat som inte torkar ut dina läppar eller lämnar en andra hud-effekt. Precis som Rouge Elixir Satin är den berikad med kameliaolja för komfort hela dagen (upp till 8 timmar*).

Den finns i 12 nyanser för att tillfredsställa alla dina önskemål.

*Klinisk studie på 13 kvinnor.

sowimage

Appliceringsråd för målade läppar:

För ett perfekt resultat, använd Lip Contour Rouge Elixir. Måla längs läppkonturen från mungipan och sudda sedan inåt. Applicera sedan Rouge Elixir från mitten av läpparna och utåt.

Läppennor

Vi lanserar också nya läppennor!

Lip Contour Rouge Elixir   är din bästa vän för perfekta läppar! De är anpassade för Rouge Elixir läppstiften och finns i hela 8 nyanser. De går ihop fint med läppstiften för att ge dig perfekt målade läppar. Pennorna är högpigmenterade och definierar dina läppar med komfort och precision och hjälper ditt läppstift att hålla länge under dagen. Dess krämiga formula är berikad med kameliaolja och glider lätt på dina läppar för en felfri applicering.
Upptäck de 8 nyanserna.

Hur använder man läppenna? Måla längs läppkonturen från mungipan och sudda sedan inåt.

sowimage

Rouge Elixir Brillant, ett läppstift på resande fot, för omedelbar färg och vård, var som helst och när som helst.

Detta läppglansstick kommer att bli din bästa vän för att ge näring och skydda dina läppar samtidigt som de ger dem glans och färg.

 

sowimage

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.