ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Så bibehåller du ett vackert hår

Lockigt, rakt, färgat – varje hårtyp behöver sin hårvårdsrutin för ett vackert och glänsande hår. Följ våra tips för att få definierade lockar, ge torrt hår lyster och fint och tunt hår volym.

Hårvårdsrutin för skadat, torrt hår

 

Torrt hår är känsligt och går lätt av om det inte återfuktas.

1/ Om du har torrt hår, applicera Hair Repair Oil, med jojobaolja, i längderna före schamponering. Jojobaoljan är känd för sina återfuktande egenskaper. Låt verka i tio minuter och skölj sedan. Behandlingen kan upprepas två gånger i veckan. Oljan, som är oerhört rik på näring, reparerar skadat hår och gör det mjukt och följsamt.

2/ Applicera en liten klick Nutri-Repair Treatment Shampoo, berikat med jojobaolja, i fuktigt hår. Arbeta upp ett skum och massera hårbottnen för att fördela ut schampot i hårfibrerna.

3/ Applicera Nutri-Repair Conditioner berikat med jojobaolja för att förlänga de vårdande effekterna. Balsamet, som ska appliceras i längderna (ungefär tre cm från rötterna) i urkramat hår, gör håret lättare att kamma ut.

4/ Torrt hår går lättare av, applicera därför Anti-Breakage Fortifying Serum en till två gånger i veckan. Applicera två till fyra klickar (beroende på hur långt hår du har) i handflatan och fördela därefter i längderna, ända ut i topparna. Serumet kan appliceras antingen i torrt eller fuktigt hår, tynger inte ned håret och behöver inte sköljas ur.

8 timmars reparation non-stop!

Om du har torrt hår kan du applicera Sleeping Care två till tre gånger i veckan innan du går och lägger dig. Undvik att applicera inpackningen vid rötterna. Kamma håret och låt verka under natten. När du vaknar kommer inpackningen att ha absorberats av håret och behöver därför inte sköljas ur. Håret blir mjukt och följsamt. Och du behöver inte oroa dig – trots sin fylliga konsistensen tynger inpackningen varken ned håret eller lämnar fettfläckar på huvudkudden!

 

 

Tips: Torrt hår är extra känsligt och ska helst inte utsättas för påfrestningar som värmen från en hårfön eller plattång. Krama i stället ur håret med en handduk och låt det sedan lufttorka. Använd gärna en handduk i mikrofiber, som är mjukare och har bättre absorberingsförmåga.

Hårvårdsrutin som gör fett hår lätt och fräscht

 

Fett hår beror på att hårbottnen har en överproduktion av talg, vilket gör att håret känns oljigt.

1/ Applicera Purifying Shampoo med extrakt av brännässla, som är känt för att reglera talgproduktionen. Applicera i fuktigt hår, massera in och skölj därefter i rikligt med ljummet vatten.

2/ Applicera Rinsing Vinegar, som innehåller hallonvinäger, före den sista sköljningen för att avlägsna alla rester. Hallonvinäger är känt för sin förmåga att avlägsna kalk och slätar ut hårets fjällskikt och gör det silkeslent och glansigt. Skölj noggrant.
Håret blir rent och känns lätt och mjukt.

 

Om man har fint hår får man kämpa lite mer för att få volym. Ett sätt är att ge håret mer textur.

1/ Applicera Volumizing Shampoo berikat med ekologisk malva, som är känd för sina volymgivande egenskaper. Applicera i fuktigt hår, massera försiktigt in och skölj därefter i rikligt med vatten. Håret får volym ända från rötterna samtidigt som det är mjukt och lätt.

 2/ Applicera Volumizing Conditioner berikat med extrakt av volymgivande malva. Balsamet förstärker effekten av Volumizing Shampoo, samtidigt som det gör håret mjukt och lätt.

Äntligen kan du stoltsera med ett fylligt hårsvall!

 

Hårvårdsrutin för fint och tunt hår – hej då platt hår, hej volym!

Hårvårdsrutin för färgat hår som ger härlig lyster!

 

Färgat hår som skadats av färgning eller avfärgning behöver tas om hand lite extra för att bevara lystern och få färgen att hålla.

1/ Applicera Protection & Radiance Shampoo, som tack vare hagtornsextraktets skyddande egenskaper bevarar färgen och gör att den håller längre. Håret får fin lyster och blir mjukt och följsamt.

2/ Applicera Protection & Radiance Conditioner från rötterna till topparna. Balsamet är berikat med hagtornsextrakt, som förstärker schampots skyddande effekt och gör håret mjuk och lent.

3/ Applicera Radiance-Activating Mask med hagtornsextrakt i fuktigt, nytvättat hår, från rötterna till topparna. Låt verka i två minuter och skölj sedan i rikligt med vatten.

Hår som är skadat av färgning får näring på djupet och lystern åter.

 

 

 

Matt hår beror på att fjällskiktet är skadat, vilket gör att ljuset inte kan reflekteras i håret och att det därför upplevs som matt och livlöst.

1/ Applicera Intense Shine Shampoo berikat med ringblomsolja, som slätar ut hårfibrerna och ger håret lyster och glans.

2/ Applicera Intense Shine Conditioner inifrån rötterna ut till topparna. Balsamet, som är berikat med ringblomsolja, gör håret mjukt och följsamt.

3/ Applicera Rinsing Vinegar som innehåller hallonvinäger före den sista sköljningen. Hallonvinäger avlägsnar kalk, slätar ut hårets fjällskikt och gör det silkeslent och glansigt.

4/ Spreja längderna en eller två gånger med Instant Shine Top Coat, berikad med ringblomsolja som ger håret upp till 22 % mer glans.*
Håret får tillbaka sin lyster och glans och blir strålande vackert hela sommaren!

*Instrumentellt test

Hårvårdsrutin för matt och livlöst hår, som ger glans och lyster

Dela med dig av dina bästa tips för ett vackert hår!

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.