ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Så här döljer du bäst ojämnheter i huden!

Mörka ringar, glåmig hy, rodnader, finnar – det finns en concealer som passar just dina behov. Vi tipsar om hur du enkelt döljer ojämnheterna med ett perfekt resultat!

Färglära – vad är det?

Inom färgläran pratar man om komplementfärger. Komplementfärger är två färger som ligger mitt emot varandra i färgcirkeln och som neutraliserar varandra.

För att dölja en färg kan man alltså använda sig av dess komplementfärg!

Glöm lager på lager av smink som inte låter din hud andas – färgläran kommer att revolutionera din makeup. Det enda du behöver göra är att avgöra färgen på det du vill dölja och sedan hitta en concealer i rätt ton! 

sowimage

Grön, gul, lila, orange – välj det som passar dig och din hud!

Grönt neutraliserar rött och är perfekt för alla sorters rodnader i huden: finnar, röda kinder, ytliga blodkärl.

Tips: För att dölja en finne kan du använda Flawless Skin Concealer som motverkar mörka ringar under ögonen. Den är lagom täckande och den ljusa färgen är perfekt för att dölja ojämnheter.

Gult neutraliserar blått. Säg hej då till mörka, blåaktiga ringar under ögonen och synliga blodkärl, vilket är vanliga problem för dem med ljus hudton. 

 

Orange är effektivt mot brunt. Om du har en lite mörkare hudton och har problem med mörka ringar under ögonen och bruna pigmentfläckar är det här ditt hemliga vapen! 

 

Lila eliminerar gult. Det här kan du utnyttja för att motverka gula, glåmiga partier i ansiktet och i stället ge huden lyster.

sowimage

Hur ska de appliceras? 

sowimage

 1/ Välj ett stift i rätt komplementfärg och applicera direkt på det du vill dölja. Den krämiga konsistensen gör att stiftet är lätt att applicera.

2/ Jämna ut med fingret eller en concealerpensel så att concealern går in i huden.

3/ När du har applicerat concealern på dina ojämnheter, kan du jämna ut hudtonen med en foundation som passar dig: Zero Fault , Pure Light eller Zero Shine . Effektiva mot ojämnheter, men sköna för huden!

Effektiva mot ojämnheter, men otroligt sköna för huden!

Bäst av allt är hur skonsamma våra Flawless Skin Concealer är mot din hud. De innehåller varken parfym eller parabener, innehåller minst 87 % ingredienser med naturligt ursprung, är berikade med lugnande bomullsolja och passar alla med känslig hud.

sowimage

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.