ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Så här får du sommarens solbränna att hålla längre !

Har du följt alla våra råd om vad du ska tänka på när du solar och undrar hur du ska få den vackra färgen att hålla nu när sommaren är slut? Här kommer våra bästa tips för hur du får sommarens färg.

1/ Peeling

En effektiv peeling 2 gånger i veckan (1 vecka efter att du kommit hem från resan) är ett måste för att få färgen att hålla! Tvärtom mot vad många tror gör peelingen inte så att färgen försvinner – den gör solbrännan ännu vackrare genom att ta bort döda hudceller.

Våra favoritprodukter? Konjacssvampen med 100 % vegetabiliskt ursprung rengör huden skonsamt tack vare konjacfibrernas mikropeeling-effekt. Finns både för ansikte och kropp.

2/ Återfuktning

Har du varit noga med att återfukta huden i sommar? Toppen – håll fast vid den här goda vanan! 

Börja med att tvätta kroppen med Nourishing Shower Cream, berikad med havreextrakt – en skonsam produkt som ger din hud intensiv näring.

Applicera därefter After Sun - Moisturizing Lotion 3 in 1 eller Traditional Tiare Oil, som återfuktar huden, framhäver färgen och har en somrig doft.

Till ansiktet kan du användaAfter-Sun Anti-Age Serum som återfuktar huden och samtidigt förebygger tidiga rynkor som kan orsakas av långvarig solexponering.

48H Non-Stop Moisturizing Gel Cream ger huden intensiv återfuktning, tack vare middagsblomman (Carpobrotus edulis). 

Tips: Förutom att återfukta huden, tänk också på att dricka mycket vatten (minst 1,5 liter om dagen).

3/ Solmogen mat 

Sommarens frukt- och grönsakssäsong är ännu inte över, så fortsätt att njuta av den och ta vara på alla dess fördelar!

Fyll på med karotenoider, som stimulerar hudens melaninproduktion. Karotenoider finns bland annat i morot, melon, aprikos, röd paprika och tomat.

Välj den råvara du gillar bäst och ät den som den är, i en smoothie eller sallad – valet är ditt. Låt kreativiteten flöda! 

4/ En fräsch Look 

Det är svårt att få sommarens gyllene färg att hålla, speciellt i ansiktet.

Därför fuskar vi lite med Solpuder, som ger en naturligt fräsch look. Ett extra plus är att den har en somrig doft av monoï. Summer never ends ! 

Använd en puderborste och blanda de två nyanserna genom en cirkelrörelse. Applicera sedan pudret i ansiktet genom att göra en ”3:a”: börja i pannan, fortsätt ned mot kinderna och slutligen ned längs kindbenet. Voilá!

 

Dela gärna bilder med oss under #Actbeautiful !

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.