This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Just nu FRI FRAKT!
Yves Rocher
0
Tillbaka

Skönhetstips från hela världen med Lucia!

Ansiktsvård, fylliga läppar och en intensiv blick – det här är Lucias skönhetsrutin.

sowimage

"Jag börjar varje dag med min ansiktsvårdrutin och en sminkning som passar mitt humör (och min outfit) just den dagen. Eftersom huden i min T-zon ofta är fet, tvättar jag ansiktet med ljummet vatten och rengöringsgelen från serien Sébo Végétal. Den tar bort talgöverskottet utan att torka ut huden.

Därefter använder jag en av mina favoritprodukter: 48H Non-Stop Moisturizing Gel Cream.Den lätta konsistensen går snabbt in i huden, ger huden intensiv återfuktning och innehåller varken färgämnen, mineralolja eller parabener.

Ibland återfuktar jag området kring ögonen lite extra med Anti-Fatigue Moisturizing Fresh Gel, som är oslagbar när det gäller att dölja mörka ringar under ögonen efter en lång natt. "

Min skönhetsrutin

Under sommaren undviker jag foundation och använder i stället bara ett bronspuder för att göra min hudton lite varmare. Jag rekommenderar verkligen Sun Powder Duo, som är lätt att applicera med en puderpensel.

"En dålig dag blir alltid bättre med läppstift.” Det här är mitt makeup-mantra, eftersom jag älskar läppstift!

 Mina favoriter för tillfället kommer från serien Grand Rouge Mat. För att läppstiftet ska hålla länge kan man börja med att applicera Mattifying and Long-Lasting Lip Primer – Universel. Eftersom jag föredrar en sminkning som framhäver läpparna, använder jag bara lite mascara (okej, kanske snarare mycket mascara) och eye-liner till ögonen.

"Mina favoritprodukter är Mascara Vertige Volume och  Vertige Felt-Tip Liner.

 

 

 ”En dålig dag blir alltid bättre med läppstift.” 

Lucia, Social Media Manager i Stuttgart

Hur ser era skönnhetsrutiner ut? Dela gärna med er om ni sitter på spännande tips!

Dela