ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Skräddarsy din hårvårdsrutin

sowimage

Ditt hår är lika unikt som du. Hylla din unikhet med en hårvårdsrutin skräddarsydd för just ditt hår och dina önskemål. Oavsett om du har rakt, tunt, tjockt, lockigt, färgat, skadat, torrt eller oljigt hår kan du ta fram din bästa sida med våra naturliga hårvårdsprodukter.

De flesta av Yves Rochers produkter innehåller fruktaner från agave, en aktiv ingrediens som aktiverar hårbotten och ger hårrötterna näring för ett starkare och vackrare hår. Läs våra hårvårdstips och skapa en rutin som ger dig en bra hårdag, varje dag! Är du redo? Börja gärna med att besöka vår hårvårdsguide  och svara på tre korta frågor som hjälper dig att ta reda på mer om dina hårvårdsbehov.

Hårvårdstips för torrt och skadat hår

Håret utsätts ständigt för påfrestningar som kyla, värme, UV-strålning, hårtvätt med mera. Hos många resulterar det i torrt och frissigt hår, kluvna hårtoppar och avbrutna hårstrån. Lyckligtvis finns det mycket du kan göra för att återställa ett hälsosamt och vackert hår.

Vår Repair-serie är berikad med jojobaolja och speciellt framtagen för att reparera håret och tillföra fukt och näring. Börja din hårvårdsrutin med Repair-schampot för slitet och känsligt hår som återuppbygger hårfibrernas struktur och reparerar tidigare skador. Fortsätt med Repair-balsamet för torrt och skadat hår som gör håret lätt att reda ut. Du kan även byta ut balsamet mot Repair-hårinpackningen 1–2 gånger i veckan.

Värmestyling sliter på håret, så om du använder hårtork, plattång och liknande stylingverktyg är en värmeskyddande spray ett måste. Repair-hårserumet ger värmeskydd upp till 230 °C och minimerar skadan på håret. Om du upplever att ditt hår är torrt och frissigt trots att det inte är behandlat eller brukar värmestylas kan det bero på att ditt hår är naturligt torrt eller att omgivningsmiljön är torr. Då kan du använda intensivt närande produkter som Nutrition-seriens schampo och balsam.

Skäm bort håret lite extra med vårdande hårprodukter som Monoï-seriens återfuktande olja eller torrolja.

sowimage
sowimage

Naturlig hårvård för mer volym

Känns håret tunt, platt och livlöst? Återuppliva ditt hår med volymgivande produkter! Volume & Substance-schampot gör håret tjockare och fylligare ända från rötterna. Kombinera schampot med balsamet från samma serie som gör håret lätt att reda ut utan att tynga ner det. Du kan även skapa volym mellan hårtvättar med Volume & Substance volymgivande spray som ger håret struktur ända från rötterna. Ett annat hårvårdstips för mer volym är att böja fram huvudet och föna håret uppochner efter att du tvättat det. En av orsakerna bakom brist på volym är tunnhårighet.

Om du upplever att ditt hår blir allt tunnare rekommenderar vi att du använder vårdande hårprodukter framtagna för att motverka håravfall. Vår serie Anti-Hair Loss Supplement är en hårvårdsrutin med agave och lupin som stärker håret och . Serien består av schampo och balsam som tillsammans motverkar tunnhårighet. Ytterligare sätt att motverka håravfall är att kamma håret försiktigt, helst med en bredtandad kam. Undvik höga håruppsättningar, eftersom det ökar risken för att hårstråna rycks upp med rötterna. Om du tror att ditt håravfall beror på något annat än naturlig, åldersrelaterad uttunning kan det vara värt att kolla upp om det beror på näringsbrist. Håravfall kan nämligen bero på brist på vissa vitaminer och mineraler.

Hårvårdstips för fett och smutsigt hår

Den kanske vanligaste orsaken till att vi tvättar håret är att hårbotten känns oljig, men tänk på att frekventa hårtvättar inte är bra för vare sig hår eller hårbotten. Motstå impulsen att tvätta håret varje dag även om det känns fett, och använd i stället vårdande hårprodukter framtagna speciellt för att rena oljigt hår.

Vår Purity-serie innehåller ett schampo som rengör hårbotten och motverkar talgöverskott så att håret känns fräscht i 48 timmar. Komplettera schampot med hårinpackningen från samma serie som appliceras före schamponering och motverkar orsaken till fett hår genom att absorbera talgöverskottet från hårbotten omedelbart och på lång sikt.

Det finns även andra orsaker till att håret kan kännas ofräscht, till exempel mjäll. Om du vistas i förorenade stadsmiljöer kan du utöka din hårvårdsrutin med Antipollution hårbottenpeeling. Det är en naturlig hårvårdsprodukt med moringafrön som skonsamt peelar hårbotten och motverkar föroreningar.

sowimage
sowimage

Vårdande hårprodukter för färg och glans

Har du färgat hår och vill bevara hårets vackra färg och glans? Då är vårt hårvårdstips produkterna från vår Color-serie för färgat hår. Seriens antioxidantrika schampo rengör varsamt håret samtidigt som det skyddar färgen, medan balsamet reder ut färgen och bevarar hårets lyster i 4 veckor. Silver Highlights Pure Light Shampoo är speciellt framtaget för att ge nytt liv åt både naturligt och färgat platinablont, vitt och grått hår. Schampot rengör håret samtidigt som det bleker hårets gula pigment och dämpar oönskade nyanser.

Känns håret matt och trist? I så fall kan du förstärka glansen med vår Shine-serie, berikad med ringblomsolja som slätar ut och ger lyster åt hårfibrerna så att de reflekterar ljus bättre. Schampot  och balsamet  från Shine ger intensiv och långvarig glans åt håret. Hårets lyster påverkas även av vattenkvaliteten i ditt område. Om du bor eller semestrar på en plats med medelhårt till hårt vatten kan du komplettera din glansgivande hårvårdsrutin med Shine Rinsing Vinegar, ett hallondoftande hårsköljningsvinäger som avlägsnar kalkrester och annat som gör håret matt så att ditt hår får en naturlig, intensiv glans.

Vi hoppas att du har haft glädje av hårvårdstipsen i den här artikeln. Nu är du redo att skapa en personlig hårvårdsrutin med vårdande hårprodukter, oavsett om ditt hår behöver näring, återfuktning, volym, färg, glans eller djupverkande rengöring. Ha en bra hårdag varje dag med vår naturliga hårvård!

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.