This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Just nu FRI FRAKT!
Yves Rocher
0
Tillbaka

Elixir Botanique skyddar din hy mot föroreningar

Det bästa som land och hav har att erbjuda, för en starkare hud

Efter 25 års forskning inom växtvetenskap och marin bioteknik förenar de nya Elixir Botanique-produkterna de bästa aktiva ingredienserna som land och hav har att erbjuda.

Våra vårdande anti-pollution produkter är till för både män och kvinnor som vill skydda sin hud mot de skadliga effekterna av föroreningar. Huden får ny kraft och en hälsosam glöd.

Vilka aktiva ingredienser finns i produkterna?

Denna botaniska innovation föddes i Bretagne genom att våra forskare sammanförde två kraftfulla och naturliga aktiva ingredienser: blomsterkrasse och Tetraselmis mikroalger.

Vi tittar närmare på blomsterkrasse

Blomsterkrassen odlas agro-ekologiskt på Yves Rochers marker i La Gacilly, Bretagne. Det betyder att man tar hänsyn till det omgivande ekosystemet när man odlar för att inte skapa obalans. Jorden och växterna bearbetas med respekt för miljön och årstiderna, utan användning av bekämpningsmedel.

I naturen använder blomsterkrassen sina stora runda blad för att maximera fotosyntesen och syreproduktionen. Djupt inne i huden ökar blomsterkrasse cellernas syresättning för att återuppliva dem.

sowimage

Vi tittar närmare på Tetraselmis mikroalger

Våra forskare har utvecklat verkliga expertkunskaper inom odling av mikroalgen Tetraselmis vilket gör det möjligt för oss att garantera kvaliteten på våra extrakt samtidigt som vi skyddar haven. Mikroalgerna odlas i fotobioreaktorer i havet utanför Bretagnes kust. På det sättet undviker vi att samla mikroalger direkt från naturen.

Tetraselmis Microalger tillhör planktonfamiljen som hjälper till att avlägsna föroreningar från luften genom att fånga den koldioxid (CO2) som behövs för fotosyntes. När extraktet appliceras på huden stimulerar det hudens avgiftningsmekanismer och hjälper till att bekämpa de skadliga effekterna av föroreningar som påskyndar åldrandet i huden.

sowimage

Här är sortimentet

Det stärkande  anti-pollution serumet stimulerar hudens syresättning och skyddar mot de skadliga effekterna av föroreningar, vilka orsakar för tidigt åldrande av huden. Den fuktgivande konsistensen med fina mikropärlor smälter omedelbart in i huden och ger den en boost av syre.

För att förstärka serumets effekt finns det en reparerande dagkräm som skyddar mot föroreningar. Efter bara 1 månads användning reduceras fina linjer och rynkor, din hud repareras, stärks och strålar av välmående.

Den vårdande och reparerande nattkrämen har en silkeslen gelstruktur och hjälper din hy att återhämta sig. Huden börjar omedelbart andas, blir spänstig och känns piggare redan efter första användningen.

Ögonkrämen mot föroreningar och mörka ringar är en riktad ögonprodukt med en fräsch gelstruktur och roll-on-applikator som du försiktigt kan massera runt ögonen. Huden runt ögonen blir omedelbart återfuktad, får lyster och skyddas mot föroreningar. Fina linjer och rynkor reduceras synbart. Efter en månad upplevs mörka ringar under ögonen mindre markerade och blicken är piggare och strålar av välmående.

sowimage

Vilka är fördelarna med produkterna?

Ett ultranaturligt sortiment som består av upp till 99 % naturligt producerade ingredienser. Elixir Botanique ger din hud ett dagligt skydd mot de skadliga effekterna av föroreningar:

  •  Stärker huden på djupet
  •  Ökar hudens syresättning
  •  Återfuktande
  • Fördröjer tecken på åldrande

Vilket hudvårdsserie ersätter den?

Hej då Elixir Jeunesse, hallå Elixir Botanique! Om du älskar Elixir Jeunesse få inte panik, vår nya produktserie erbjuder samma fördelar men med ännu mer revolutionerande aktiva ingredienser. Så vänta inte, prova den nya serien nu!

sowimage

Dela