Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Just nu FRI FRAKT! 
Rea upp till 50% på massor av skönhet
Yves Rocher
0
Tillbaka

Väck hudens naturliga lyster till liv

sowimage

Upptäck de nya produkterna inom serien Anti-Age Global som ger din hy naturlig lyster.

Vad särskiljer de nya produkterna inom hudvårdsserien Anti-Age Global?

Anti-Age Globals produktserie utökas med två lystergivande produkter. För att möjliggöra detta har en ny aktiv ingrediens lagts till den aktiva ingrediensen som redan finns i övriga Anti-Age Global-sortimentet.

De nya produkterna är berikade med vegetabilisk nektar från blomknoppar likt övriga produkter i Anti-Age Global. Dessa stimulerar cellförnyelsen* och reducerar alla ålderstecken. Skillnaden är att de nya produkterna även innehåller lystergivande nektar som minskar produktionen av melanin. För mycket melanin är orsaken till uppkomsten av pigmentfläckar. Målet är att få en jämnare hy med mer lyster*.

*Tester in vitro

sowimage

Visste du detta om blomknoppar?

Gemmoterapi är vetenskapen om knoppar. Knopparna är välkända för att ha överlägsna egenskaper jämfört med "vuxna" plantor. I en knopp finns ett koncentrat med allt det som behövs för att en växt ska kunna växa (rot, stjälk, blomma, frukt och blad). Dess celler innehåller ett högre koncentrat av vitaminer, mineraler och spårämnen.

Våra forskare inom Skönhet från växtriket har valt ut en exklusiv vegetabilisk nektar från blomknoppar för dess unika förmåga till cellförnyelse. Den verkar i hjärtat av hudcellerna och stimulerar en unik cellförnyelse redan efter 72 timmar. Den bidrar till förbättrad kommunikation och fullständig harmoni mellan cellerna*.

När det gäller lystergivande nektar, studerade våra forskare taguanöten under en expedition för många år sedan. Fröet har egenskaper som på ett naturligt sätt ger lyster. Den här nektarn verkar på djupet i melanocyterna (den typ av hudceller som orsakar pigmentfläckar) för att minska produktionen av färgpigmentet melanin och spridningen av det till närliggande celler. Genom sin effekt på melaninet* och på cellerna i överhuden* möjliggör denna nektar spridningen av ljus inuti hudcellerna eftersom mindre mängd ljus absorberas av melaninet samtidigt som det reflekteras bättre.*

* Tester in vitro

sowimage

Vilka produkter inom Anti-Age Global ger lyster?

THE ILLUMINATING EMULSION SPF30

Denna kräm är unik då den har både lystergivande egenskaper, SPF 30 men även förmågan att korrigera ålderstecken. Berikad med vegetabilisk nektar från blomknoppar och lystergivande nektar möjliggör den spridningen av ljus i hudcellerna samt skyddar mot UVA/UVB-ljus och hyperpigmentering. För varje dag jämnas hudtonen ut och ålderstecken förebyggs. 100 % av kvinnorna tycker att huden blir fastare efter 4 veckor(3). Rynkorna reduceras omedelbart med 17 %(2).

(2) Självutvärdering av 21 kvinnor efter 28 dagars användning
Instrumentell mätning med hjälp av tekniken Fringe Projection på 21 kvinnor direkt efter applicering

(3) Instrumentell mätning med cutometer på 22 kvinnor efter 28 dagars användning

sowimage

Användningsråd: Applicera ett generöst lager av den lätta och lystergivande krämen på ansikte och hals i slutet av din hudvårdsrutin. Undvik ögonkonturen. Återapplicera gärna ofta under dagen.

THE ILLUMINATING CURE

Denna innovativa produkt är den första anti-aging kuren som består av vegetabilisk nektar från blomknoppar som tar fram hudens lyster och reducerar ålderstecken. 

Denna produkt består av 98% ingredienser av naturligt ursprung.

Användningsråd: Kuren appliceras 1 gång/dag i 5 veckor, morgon eller kväll, och ersätter serum som normalt sätt appliceras under din kräm. Öppna pärlan genom att försiktigt snurra på änden och applicera den silkeslena och närande konsistensen genom att massera från mitten av ansiktet och utåt.

sowimage

Förblir övriga sortimentet av AAG oförändrat?

Produkterna och innehållet i Anti-Age Global-sortimentet förblir oförändrade så du kan fortsätta att njuta av dina favoritprodukter!

Sortimentet har dock fått en makeover med nya ekodesignadeförpackningar tillverkade i Frankrike utan plasthölje. Förpackningarna till 50 ml-burkarna är tillverkade av 41 % mindre kartong*. Kartongen är återvinningsbar och FSC-certifierad och kommer från hållbart odlade skogar.

Upptäck dina favoritprodukter från Anti-Age Global-sortimentet med deras nya förpackningar redan idag!

* Jämfört med de gamla förpackningarna (50 ml burkarna)

sowimage

Dela