ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Vårda din kropp med shea

Sheasmöret är välkänt för sina vårdande och mjukgörande egenskaper.

sowimage

Vi har en hel serie med kroppsprodukter med ansvarfullt skördad shea, som behandlar torra områden och ger näring till din hud.

Shea mjukgör och ger näring till din hud

Serien är en av våra mest naturliga serier med produkter som innehåller ekologiskt sheasmör. Alla produkter har en mild, behaglig doft som funkar för både honom och henne. 

 

 

Den lilla burken: 100% ekologisk sheasmör som reparerar din hud

En produkt som funkar till allt är Repair SOS Care Damaged Areas. Denna innehåller ett koncentrat av 100% ekologiskt sheasmör och reparerar samt mjukgör de allra torraste områdena. I och med att den är helt naturlig går det bra att smörja gravidmagen med den, men den är även lämplig för torra händer när kylan kommer, eller spruckna, torra fötter. Helt enkelt en bra allt-i-allo produkt när huden behöver vårdas lite extra.

Nyfiken på Repair SOS Care Damaged Areas? Klicka här!

 

 

Shea-duschkräm: Lösningen för snabb återfuktning

Vardagspusslet kan ibland vara svårt att få ihop och tiden till att smörja in sig efter duschen blir lätt bortprioriterad. För att fortfarande få ordentligt med näring och mjukgöra din kropp erbjuder vi en reparerande duschkräm med sheasmör, som lindrar och ger näring till huden redan i duschen.

Mjukgör och spara tid – Läs mer om duschkrämen här!

sowimage

En annan produkt som du enkelt använder i duschen är Rich Body Scrub, en kroppspeeling med sheaskal och sheasmör som tar bort döda hudceller samtidigt som den är mjuk och behaglig. Denna produkt är 98% naturlig, med peelingkorn som är av 100% vegetabiliskt ursprung, och har en fyllig och krämig konsistens. Skulle du vilja ha en intensivare peelingeffekt kan du använda den innan duschen på torr hud. Ett perfekt alternativ när du vill vara snäll mot din hud men också få i gång blodcirkulation och bli av med höstfnas.

Skrubba snällt! Läs om Rich Body Scrub här!

 

 

Vilken sheaprodukt väljer du?

I vår reparerande sheaserie hittar du även en body lotion och ett body balm. Båda ger näring till din hy och den blir synligt lenare och smidigare för varje dag. Balsamet kommer i en burk och lotionen på tub, eller i smidig pumpflaska.

 

 

Med kvinnan i fokus

Oavsett vilken produkt du väljer kan du känna dig trygg med att sheanöten är ansvarsfullt skördad. Sheasmörets utvinns ur sheanötsträdets nötter i Västafrika där vi samarbetar med kvinnonätverk för att utveckla en certifierad ekologisk och rättvis tillverkning. Tillverkningen av sheasmör bidrar till kvinnors frigörelse genom arbetet. För att stödja deras ekonomiska utveckling har vi finansierat en produktionsenhet på 5 000 kvm i Bougouni i Mali, där sheasmöret kan tillverkas.

Vårda din kropp med shea! Klicka här!

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.