ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Vilken Monoï-olja ska du välja?

Är du nyfiken på Monoï-serien men har svårt att välja vilken du ska testa? Vi hjälper dig !

sowimage

Monoï, våren och sommarens stjärna !

Denna klassiker som är otroligt älskad av både våra kunder och oss internt har sedan 80-talet varit en trogen favorit. Monoï är mest känd för sin beroendeframkallande doft och väcker starka minnen av sol, hav och bad hos många av oss. Att doften av Monoï tar oss direkt till en härlig och varm sommardag på stranden är inte allt, den har även återfuktande egenskaper som mjukgör din hud.

Tack vare den närande kokosoljan blir huden både återfuktad och len, så det finns ingenting som stoppar oss från att använda Monoï hela året om. Kanske kan vi få till en härlig sommarkänsla året om tack vare Monoï?

Monoï-oljan kan även användas i ditt hår och passar alla hårtyper. Ett tips är att ha i lite av oljan i topparna på håret innan du ska bada, på så sätt skyddas hårets sköra längder mot slitage. Däremot är det väldigt viktigt att du använder solskydd i samband med användning av oljan, då den i sig själv inte innehåller någon SPF. Oljan kan få den solkyssta looken att hålla längre, men tumma aldrig på solskyddet!

sowimage

Vilken olja ska jag välja och för vad?

Nu när du vet alla olika användningsområden för Monï är det dags att välja vilken typ av olja som passar dig bäst. Nourishing oljan eller en torrolja?

Föredrar du lätta oljor som mjukgör din hy utan att det blir kladdigt? Då rekommenderar vi den fuktgivande Multipurpose Dry Oil som kommer i sprayform. Den lämnar efter sig en tunn och mjukgörande hinna på huden och du kan även applicera den i håret för glans och fantastisk doft.

Vill du ha en tjockare olja som gör huden snäppet mjukare rekommenderar vi den traditionella kropps- och håroljan. Den innehåller hela 97% Monoï från Tahiti och återfuktar huden samtidigt som den tillför den romantiskt somriga doften vi alla älskar. Även denna kan appliceras i håret för glans, dock rekommenderar vi att använda ytterst lite då håret lätt kan bli lite för fett.

Slutligen har vi en riktig pärla som passar perfekt om du har en urringning eller är barbent : vår populära guldolja som ger ett otroligt lyster till huden. Tack vare naturlig Monoï från Tahiti ger den både återfuktning och fint skimmer. Den lätta konsistensen går snabbt in i huden och har en solig och oemotståndlig doft.

Vilken olja brukar du använda ? Berätta om din relation till Monoï!

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.