ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

The Oxygenating Cleansing Foam

Detta rengöringsskum / rengöringsmousse innehåller mikroalgen Tetraselmis som har syresättande egenskaper*. Den odlas på ett hållbart och ansvarsfullt sätt i havet utanför Bretagnes kust. Skummet rengör skonsamt, syresätter och fräschar upp huden perfekt samtidigt som det avlägsnar orenheter och tar bort alla spår av makeup.

Resultat: mjuk och ren hud med en behaglig känsla.

Fördelar: - Den mycket friska och luftiga moussekonsistensen gör huden mjuk, återfuktad och stålande vacker med en fräsch känsla. - Bidrar till en ökad respekt för naturen och är skonsam mot hudens pH-balans.

Artikelnummer: 69457

Växtinformation
Mikroalgen Tetraselmis
Ger huden syresättning, styrka och skydd

Stadens luftföroreningar, stress, trötthet och en intensiv livsstil kan vara skadligt för huden.
Det kan leda till att huden får svårt att andas, tappar sin lyster och blir mer och mer uttorkad för varje dag. Våra forskare inom Skönhet från växtriket har låtit sig inspireras av havets renande kraft och därför valt ut mikroalgen Tetraselmis för att hjälpa huden att skydda sig mot skador som gör att den åldras i förtid. Mikroalgen Tetraselmis växer i havet och har syresättande och antioxidativa egenskaper*.

Dessa mikroskopiska organismer flyter på havsytan och producerar syre. Deras fotosyntes är synnerligen effektiv på grund av att de lever på gränsen mellan vatten och luft. Odlingen sker i en bioreaktor ute på havet utanför Bretagnes kust med en 100 % naturlig metod. Denna teknik gör det möjligt att kontrollera och balansera odlingen så att man kan dra nytta av mikroalgens positiva egenskaper samtidigt som man bevarar den som naturresurs. I den nya serien Pure Algue ingår mikroalgen Tetraselmis som hjälper till att detoxifiera huden. Seriens mycket naturliga formulor innehåller mellan 98 och 99 % ingredienser med naturligt ursprung. Huden strålar av friskhet när den får syresättning, styrka och skydd som varar länge.
* Tester in vitro på extrakt från mikroalgen Tetraselmis

Mikroalgen Tetraselmis
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERCENTAUREACYANUSFLOWERWATERCOCAMIDOPROPYL BETAINECOCAMIDOPROPYLBETAINESODIUM LAUROYL SARCOSINATESODIUMLAUROYLSARCOSINATESODIUM BENZOATESODIUMBENZOATEPARFUM/FRAGRANCEDECYL GLUCOSIDEDECYLGLUCOSIDESODIUM COCOAMPHOACETATESODIUMCOCOAMPHOACETATECITRIC ACIDCITRICACIDPOTASSIUM SORBATEPOTASSIUMSORBATEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINMARIS AQUA/SEA WATER/EAU DE MERMARISAQUA/SEAWATER/EAUDEMERTETRASELMIS SUECICA EXTRACTTETRASELMISSUECICAEXTRACT10516v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Upptäck produktserien
En våg av syresättning

Pure Algue

En våg av syresättning

Tar bort smink, rengör och återfuktar ansikte och ögon

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.