ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

KUNDKONTO

Jag vill handla på hemsidan men är redan kund
Börja med att skapa ett kundkonto. Detta gäller även om du redan är kund hos oss på Yves Rocher. Du registrerar dig som om du var en ny kund. Fyll i alla obligatoriska fält. De personliga uppgifterna du uppger kommer då att bli matchade med informationen i vårt kundregister och hitta fram till ditt kundnummer.
Hur man skapar ett kundkonto

Du skapar ett kundkonto genom att klicka på länken ”skapa ett kundkonto” som finns under logotypen Yves Rocher eller klicka här:

https://www.yves-rocher.se/register

Fyll därefter i dina personliga uppgifter och e-postadressen i formuläret. Du väljer också ett hemligt lösenord som du bekräftar två gånger. Då återstår endast att bekräfta att du vill upprätta ett kundkonto. För att göra det, trycker du på ”bekräfta”.

Hur man ändrar e-postadressen eller annat på mitt kundkonto.
Logga in på ditt konto och välj rubriken ”mitt kundkonto”. Skriv in din nya e-postadress eller annat som ska ändras. Ändringen genomförs inte förrän du har klickat på ”bekräfta”. OBS: när du ändrar e-postadressen så ändras även inloggningsuppgifterna.
Vi uppskattar om du också kontaktar vår kundservice när du ändrar adress, e-postadress eller annat så att ändringarna blir uppdaterade på ditt kundnummer.
Jag har flyttat och har ändrat adressen på mitt kundkonto
Om du gör en adressändring eller någon annan ändring på ditt konto ber vi dig kontakta vår kundservice via e-post eller telefon så att ändringarna också blir uppdaterade på ditt kundnummer.
Jag har försökt logga in mig många gånger utan att lyckas och får nu ett meddelande om att mitt kundkonto är inaktiverat
Du kan kontakta vår kundservice så aktiverar vi ditt konto igen och ger dig eventuellt ett nytt lösenord
Jag har glömt lösenordet till mitt kundkonto
Välj ”logga in” som finns uppe på sidan under logotypen Yves Rocher och klicka på ”har du glömt ditt lösenord?”. Uppge e-postadressen så skickar vi ett nytt lösenord till dig.
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.