ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Repair - Botanical Balm

Detta botaniska leave-in balsam utan silikoner är berikat med jojobaolja som återuppbygger hårfibrerna. Det kan användas på många sätt, smälter i håret och ska inte sköljas ur. Torrt och skadat hår får intensiv näring, blir mjukt och följsamt samtidigt som det repareras ända ut i topparna.

  • Applicering: Applicera en klick i längder och toppar. Ska inte sköljas ur.
  • Resultat: Håret blir 30 gånger mer motståndskraftigt*

Mångsidig användning:

  • I fuktigt hår: Ger näring och gör håret lättkammat.
  • I torrt hår: Gör håret mjukt och motverkar friss.
  • Som inpackning under natten: Reparerar intensivt håret under åtta timmar*.

* Instrumentella tester på torrt hår

Format : Tub

Artikelnummer: 76774

Växtinformation

Ekologisk jojobaolja

Reparerar strukturen hos slitna hårfibrer

Skadat hår beror ofta på hårets struktur i sig, men också på olika former av yttre påfrestningar som det utsätts för. Det kan till exempel vara överdrivet borstande, användning av värmeverktyg, kemiska behandlingar och upprepade färgningar. Detta minskar hårets motståndskraft och det blir skadat, skört och strävt. Hårstråna blir då känsligare för påfrestningar och klyvs lättare, fjällskiktet släpper och håret blir matt.

 

Tack vare sina unika kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket valt ut jojobabusken för dess extraordinära egenskaper. Den ekologiska jojoban är känd för sitt höga innehåll av olja med stärkande egenskaper. Oljan är rik på fettsyror, som till exempel omega-6 och -9, och sammansättningen liknar hudens talg. Den ger intensiv näring till torrt och sprött hår och gör håret mjukt och glänsande igen. Tack vare den rika oljan repareras skadat hår så att det blir mer motståndskraftigt mot framtida påfrestningar.

Ekologisk jojobaolja
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILGLYCERYL STEARATE CITRATEPROPYLENE GLYCOL.DICAPRYLYL CARBONATEC13-15 ALKANECETEARYL ALCOHOLSQUALANESIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OILCETEARYL GLUCOSIDEHYDROXYACETOPHENONEPANTHENOLPARFUM/FRAGRANCEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINXANTHAN GUMSODIUM HYDROXIDEBENZYL ALCOHOLTOCOPHEROL10270v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar

Varför kallas det för Botaniskt balsam?

Dessa balsam kallas "botaniska" eftersom de uppfyller kategorin och varumärkets löften när det kommer till produktens formula. Formuleringarna för dessa balsam innehåller mellan 97% och 98% ingredienser av naturligt ursprung, inklusive ekologisk jojobaolja från ansvarsfull odling eller ekologisk kokosolja från ansvarsfulla och fair-trade leverantörer. Våra formler är också fria från silikon för att bibehålla en naturlig känsla i håret.

Behöver jag skölja håret efter användning av Leave-in-balsamet?

Nej. Våra två leave-in-balsam är speciellt framtagna för olika hårtyper. Den lätta texturen är gjorda för att smälta in i håret och lätt absorberas av hårfibrerna. De fläckar inte din kudde om du använder dem som nattmask.

Vårt Leave- In-balsam Light har en lättare konsistens för att inte tynga ner fint hår, medan vårt andra leave-in-balsam har en rikare konsistens som lämpar sig för torrt och skadat hår.
Håret blir inte fettigt av produkten och du ska inte skölja eller tvätta håret efter applicering.
Har du däremot råkat applicera för mycket produkt eller om ditt hår helt enkelt inte har absorberat hela produkten kan du behöva tvätta håret.

 

Måste produkten sitta i 8 timmar vid användning som nattmask?

 

Leave-in balsamet Botanical Balm är en hårvårdsprodukt som kan användas som en nattmask i håret. Låt produkten sitta i och verka så länge du sover för att kunna reparera och ge näring till håret på djupet.

Vilket balsam ska jag använda för mitt torra och fina hår?

Prova Botanical Balm Light om du ditt hår är fint, torrt och skadat.
Dess lätta formula, utan silikoner, är berikat med avokadoolja som hjälper till att reparera och ge näring åt hårfibrerna, utan att tynga ner håret.
Applicera alltid produkten sparsamt på längderna och topparna.
Har du fint hår som snabbt blir fett kan du använda Botanical Balm Light direkt på dina fuktiga längder.

Recensioner

Slutför din skönhetsritual

Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.