ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

hydra végétalBotanisk expertis
För intensiv återfuktning

100H
serum

non-stop
ÅTERFUKTNING

En 
KOMPLETT PRODUKTSERIE

kvinna med botanisk hydrering
Hydra vegetal naturligt ursprung ansvarsfull

VÅR 
BOTANISKA EXPERTIS

Edulis

Edulis

ÅTERFUKTAR KRÄVANDE HUD KONTINUERLIGT

Våra forskare inom växtbaserad kosmetik har valt Edulis för dess förmåga att fånga och behålla vatten i sina blad. Den trippelverkande återfuktande effekten av Edulis-cellvatten kommer att lagra vatten i hjärtat av huden, sprida det i alla skikt av epidermis och begränsa dess avdunstning för en kontinuerlig hydratisering.

DIN IDEALA HUDVÅRDSRUTIN

1

2

3

VANLIGA FRÅGOR OM 
PRODUKTLINJEN

  • Den enda reformulerade produkten i Hydra Végétal-sortimentet är serumet, som har förstärkt sin fuktighetsgivande effekt för att sträcka sig till 100 timmar. Serumet ger omedelbar återfuktning till huden med en ökning på +40% och ger en konstant fuktighet under 100 timmar.

  • Efter en klinisk studie med användning av kornerometri, en teknik som spårar effekten av en produkt på huden, har vi observerat en ökning med +15% i hudens återfuktning 100 timmar efter endast en applicering av serumet. Daglig användning av Fuktserum - Hydra Végétal aktiverar hudens biologiska fuktighetsmekanismer för långsiktiga fördelar.

  • Edulis som vi använder i Hydra Végétal-vårdprodukterna odlas i Gacilly, Bretagne, med agroekologiska metoder.

  • Dag- & Nattkräm - Hydra Végétal i både burk- och tubförpackning, Fuktserum - Hydra Végétal och Ögonkräm - Uppfriskande Gel för ögonkonturen är alla veganska produkter. Dag- & nattkräm, torr hud - Hydra Végétal är inte vegansk.

  • Förändringen av förpackningarna för Hydra Végétal-produkterna påverkar inte spetsen på Ögonkräm - Uppfriskande Gel för ögonkonturen. Den är identisk med den tidigare produkten. Tuben, liksom dess kork, är återvinningsbara.

  • Vårt mål är att kontinuerligt förbättra våra produkter. Om vi har beslutat att ta bort krämen med SPF 20 är det för att dess formulering inte längre uppfyller våra krav. Vi överväger möjligheten att inkludera en produkt med SPF i en nära framtid. I väntan på det kan du använda Lystergivande Dagkräm SPF30 - Anti-Âge Global, Multi-Skydd UV-sköld, SPF 50+ eller krämerna från Solaire Peau Parfaite-serien.

Min hudvardsguide pa 2 minuter

MIN HUDVÅRDSGUIDEPÅ 2 MINUTER

JAG UPPTÄCKER
Om ansiktsbehandlingen

UPPTÄCK ALLANSIKTSVÅRD

JAG UPPTÄCKER

SE MER 
AV SORTIMENTET

Hydra Végétal

Hudvårdsserien Hydra Végétal erbjuder en komplett ansiktsfuktighetsrutin för alla hudtyper.

Intensiv återfuktning

Genom rik fuktighetskräm, svalkande gel eller serum stärker Hydra Végétal hudens naturliga fuktighetsmekanismer. Omedelbart återfår huden sin komfort och förblir fräsch från morgon till kväll.

Fördelarna med Edulis för din hud

I kärnan av Hydra Végétal-serien finner vi Edulis-cellvatten, en växt med mycket kraftfull återfuktande effekt. Dess trippelverkande effekt gör det möjligt att lagra vatten i hjärtat av huden, sprida det i alla skikt av epidermis och begränsa dess avdunstning för kontinuerlig fuktighet.

Din hud är uppfriskad och strålande

Edulis odlas enligt principerna för agroekologi, vilket harmoniserar vår produktion av skönhetsväxter med ekosystemet och den lokala biodiversiteten. Denna marktäckande växt kräver minimal mänsklig inblandning och skyddar naturligt markens fuktighet och liv.

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.