ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Haircare Botanical
Solutions

39 produkt(er) funnen/funna
Soins Botaniques Capillaires

Utforska vårt botaniska hårvårdssortiment, berikat med kraftfulla ingredienser av naturligt ursprung. Helt veganskt och fritt från silikoner och sulfater.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Hair Care Botanical Solutions - Botanisk hårvård för alla

Upptäck vårt botaniska hårvårdssortiment Hair Care Botanical Solutions och släpp loss naturens kraft i ditt hår. Tack vare sina unika kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket valt ut de mest kraftfulla aktiva ingredienserna, speciellt utvalda för att respektera balansen i hårbotten och skydda hårfibrerna.

I sortimentet hittar du sju expertserier som specialiserar sig på olika hårtyper och behov. Oavsett om du är i behov av reparerande, vårdande, skyddande, stärkande, glansgivande eller näringsgivande produkter, så finns här något för dig. Alla våra hårvårdsprodukter är skapade med kärlek i Bretagne, hela sortimentet är veganskt, sulfatfritt* och alla förpackningar är återvinningsbara.

För att göra det lättare för dig att hitta rätt produkter för just dig och ditt hår så har vi skapat en hårvårdsguide. Genom att svara på några enkla frågor om ditt hår och vilket resultat du önskar uppnå så får du sedan produkter rekommenderade för just ditt hårs behov och dina önskemål. Hårvårdsguiden tar bara två minuter att göra och sedan har du en komplett hårvårdsrutin. Lycka till!

*Utan ytaktiva sulfater

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier