ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Wild Algae & Sea Fennel Body Lotion

Omsluts av naturen och havets friska dofter med denna sköna kroppslotion. Den mjukgör och återfuktar hela dagen samtidigt som huden blir milt parfymerad. Skön konsistens som inte kladdar eller känns fet och med en frisk doft som för tankarna till grönt te, bergamott och salt hav.

Lotionen är vegansk*, fri från silikoner och berikad med extrakt från havsfänkål och havsalg från Bretagne.

*Utan ingredienser med animaliskt ursprung

Vill du förlänga doften? Med vår parfymerade hår- och kroppsspray kan du njuta av din favoritdoft hela dagen. Upptäck hela serien Alger & havsfänkål.

Artikelnummer: 66276

Växtinformation

Alger & havsfänkål

En fräsch och frisk doft

Den uppfriskande doften av Bretagnes vindpinade kust i en fräsch och stärkande serie med dofter från havet. Berikad med extrakt från havsfänkål och havsalg från Bretagne.

Alger & havsfänkål
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEGLYCERINPROPYLENE GLYCOL.CENTAUREA CYANUS FLOWER WATERSORBITAN STEARATESTEARIC ACIDBETAINEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATEDICAPRYLYL ETHERPALMITIC ACIDPARFUM/FRAGRANCEHYDROXYACETOPHENONEXANTHAN GUMSORBIC ACIDLINALOOLLIMONENESODIUM BENZOATECORALLINA OFFICINALIS EXTRACTGERANIOLCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATECRITHMUM MARITIMUM EXTRACTSODIUM HYDROXIDETOCOPHEROL10642v0

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Frågor & svar

Gör ni tester på djur?

 

Vi testar inte på djur, varken när det kommer till våra produkter eller de ingredienser de innehåller. Varumärket Yves Rocher var tidigt engagerade i kampen mot djurförsök. Som pionjärer inom skönhetsbranschen beslutade Yves Rocher redan 1989 att sluta med djurtest på sina produkter och istället använda sig av andra metoder för testande.

 

Varför har ni valt plastförpackningar istället för exempelvis glas?

 

Vi har valt 100% återvunnen plast (för våra flaskor) och återvinningsbar plast för våra produkter eftersom det har en mycket längre koldioxidpåverkan än glas. Plast är dessutom säkrare för användning i badrum och dusch.

 

Kan kropps-och håroljan och kroppslotionerna användas när man är gravid?

 

Det finns inget som pekar på att dessa produkter inte skulle kunna användas av gravida. Det vi däremot kan säga om dessa produkter i förhållande till graviditet är följande: Alla ingredienser i våra formuleringar har testats. Dock är de inte utvecklade för gravida kvinnor och har heller inte testats på gravida kvinnor. Våra produkter som inte ska sköljas av (stor yta av exponering och produktens beständighet) ska undvikas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder specifikt formulerade produkter för gravida kvinnor. Notera att oljan kan användas på hår.

 

Är era produkter lämpliga för känslig hud?

 

Alla våra produkter är dermatologiskt testade.

 

Recensioner
Upptäck produktserien
Omsluts av naturens dofter

Bain de Nature

Omsluts av naturens dofter

En komplett serie för kropp och själ med nio underbara dofter som hämtar sin inspiration och kraft i naturen.

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.