ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Bourbon Vanilla Body Lotion

Känn den varma och omslutande doften av bourbonvanilj i denna återfuktande bodylotion. Den sköna krämen mjukgör och återfuktar huden samtidigt som den ger en mild doft av aromatisk vanilj.

  • Doft: Vanilj Bourbon
  • Hudtyp: Alla hudtyper
  • Fördelar: Kladdar inte och känns inte fet.

Gillar du doften i vår bourbon vanilj body lotion? Med vår parfymerade hår- och kroppsspray i samma doftserie kan du njuta av din favoritdoft hela dagen. Upptäck hela serien med Bourbonvanilj.

Vår Bourbonvanilj body lotion är berikad med extrakt från bourbonvanilj från Madagaskar.

Artikelnummer: 40419

Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATESTEARYL ALCOHOLPOLYGLYCERYL-3 DICITRATE/STEARATEDIMETHICONEPARFUM/FRAGRANCEPRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OILVANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACTBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDERCARBOMERSODIUM BENZOATEETHYLHEXYLGLYCERINXANTHAN GUMTETRASODIUM EDTAAMYL CINNAMALHEXYL CINNAMALLIMONENEMETHYLPROPANEDIOLCITRIC ACIDLINALOOLPOTASSIUM SORBATESODIUM HYDROXIDETOCOPHEROLCI 14700 (RED 4)CI 19140 (YELLOW 5)604v1

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning

Applicera på hela kroppen en till två gånger dagligen. Applicera alltid efter dusch eller bad och gärna så kort tid efter bad eller dusch du kan.

Frågor & svar
Testar ni på djur?
Vi förespråkar aldrig djurförsök, varken på våra färdiga produkter eller på de ingående ingredienserna. Faktum är att varumärket mycket tidigt engagerade sig i kampen mot djurförsök. 1989 fattade Yves Rocher ett banbrytande beslut inom kosmetikaindustrin att upphöra med djurförsök för sina färdiga produkter och ersätta dem med alternativa metoder.
Varför valde ni plast till era förpackningar och inte till exempel glas?
Vi valde 100 % återvunnen plast (till flaskorna) och återvinningsbar plast till våra produkter eftersom koldioxidutsläppen är mycket lägre än för glas, och plast är säkrare att använda i badrum och dusch.
Kan produkterna i sortimentet användas av gravida kvinnor?
Det finns inga kontraindikationer, men vår inställning till gravida kvinnors användning av denna produktkategori är följande: Alla ingredienser i våra formuler har utvärderats. Våra produkter har dock inte utvecklats och testats för denna målgrupp. Våra kroppsprodukter som inte kan sköljas av (större exponerade områden på kroppen och långtidsverkande) bör undvikas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder produkter som är särskilt framtagna för gravida kvinnor. Oljan kan därmed även användas i håret.
Är era produkter lämpliga för känslig hud?
Alla våra produkter har testats dermatologiskt.
Recensioner

Slutför din skönhetsritual
 

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.