ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Bourbon Vanilla Body Lotion

Upptäck Bourbon och vanilj body lotion!

Känn den varma och omslutande doften av bourbonvanilj i denna återfuktande bodylotion. Den sköna crémen mjukgör och återfuktar huden och ger den en lätt doft av aromatisk vanilj.

Doft: Vanilj Bourbon

Hudtyp: Alla hudtyper

Fördelar: Kladdar inte och känns inte fet.

Tycker om doften i vår bourbon vanilj body lotion? Med vår parfymerade hår- och kroppsspray  i samma doftserie kan du njuta av din favoritdoft hela dagen. Upptäck hela serien med Bourbonvanilj

Vår Bourbon vanilj body lotion är berikad med extrakt från bourbonvanilj från Madagaskar

Artikelnummer: 40419

Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATESTEARYL ALCOHOLPOLYGLYCERYL-3 DICITRATE/STEARATEDIMETHICONEPARFUM/FRAGRANCEPRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OILVANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACTBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDERCARBOMERSODIUM BENZOATEETHYLHEXYLGLYCERINXANTHAN GUMTETRASODIUM EDTAAMYL CINNAMALHEXYL CINNAMALLIMONENEMETHYLPROPANEDIOLCITRIC ACIDLINALOOLPOTASSIUM SORBATESODIUM HYDROXIDETOCOPHEROLCI 14700 (RED 4)CI 19140 (YELLOW 5)604v1

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning

Applicera på hela kroppen en till två gånger dagligen. Applicera alltid efter dusch eller bad och gärna så kort tid efter bad eller dusch du kan.

Frågor & svar

Gör ni tester på djur?

 

Vi testar inte på djur, varken när det kommer till våra produkter eller de ingredienser de innehåller. Varumärket Yves Rocher var tidigt engagerade i kampen mot djurförsök. Som pionjärer inom skönhetsbranschen beslutade Yves Rocher redan 1989 att sluta med djurtest på sina produkter och istället använda sig av andra metoder för testande.

 

Varför har ni valt plastförpackningar istället för exempelvis glas?

 

Vi har valt 100% återvunnen plast (för våra flaskor) och återvinningsbar plast för våra produkter eftersom det har en mycket längre koldioxidpåverkan än glas. Plast är dessutom säkrare för användning i badrum och dusch.

 

Kan kropps-och håroljan och kroppslotionerna användas när man är gravid?

 

Det finns inget som pekar på att dessa produkter inte skulle kunna användas av gravida. Det vi däremot kan säga om dessa produkter i förhållande till graviditet är följande: Alla ingredienser i våra formuleringar har testats. Dock är de inte utvecklade för gravida kvinnor och har heller inte testats på gravida kvinnor. Våra produkter som inte ska sköljas av (stor yta av exponering och produktens beständighet) ska undvikas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder specifikt formulerade produkter för gravida kvinnor. Notera att oljan kan användas på hår.

 

Är era produkter lämpliga för känslig hud?

 

Alla våra produkter är dermatologiskt testade.

 

Varför behöver jag body lotion?

Huden är människans största organ och fungerar som en skyddande sköld. Hur vi lever våra liv, exempelvis sover, dricker, äter och spenderar våra dagar, påverkar hudens förmåga att skydda oss.
Därför behöver vi göra vad vi kan för att ge huden de bästa möjliga förutsättningar. En av de viktigaste saker vi kan göra för huden är att se till att den mår bra och är återfuktad. Detta gör vi ganska enkelt genom att smörja in oss med exempelvis en återfuktande och närande body lotion.

 

Ska jag välja body lotion eller kräm?

Det är skillnad på body lotion och kräm. Krämer har ofta högre fetthalt och fylligare konsistens än en body lotion och passar ofta för dig med torr hud. Har du normal hud går det bra att välja en bodylotion för återfuktning.
I vår sortiment hittar du mängder av väldoftande body lotions. Några av våra bästsäljare är Hallon & Mynta, Mango & koriander och Bourbonvanilj Body lotion.

 

Recensioner
Upptäck produktserien
Omsluts av naturens dofter

Bain de Nature

Omsluts av naturens dofter

En komplett serie för kropp och själ med nio underbara dofter som hämtar sin inspiration och kraft i naturen.

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.