ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Mango & Coriander Body Lotion

Upplev doften av solmogen mango och aromatisk koriander i denna återfuktande bodylotion. Den sköna crémen mjukgör och återfuktar huden och ger den en lätt doft av exotisk frukt.

Fördelar: Kladdar inte och känns inte fet.

Vill du förlänga doften? Med vår parfymerade hår- och kroppsspray kan du njuta av din favoritdoft hela dagen. Upptäck hela serien med Mango & koriander*.

* Berikad med extrakt från mango, i doftämnet finns eterisk olja från koriander.

Artikelnummer: 40426

Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATESTEARYL ALCOHOLPOLYGLYCERYL-3 DICITRATE/STEARATEDIMETHICONEPRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OILMANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACTALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDERBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERCARBOMERETHYLHEXYLGLYCERINPARFUM/FRAGRANCESODIUM BENZOATEXANTHAN GUMTETRASODIUM EDTALIMONENEMETHYLPROPANEDIOLLINALOOLSODIUM HYDROXIDETOCOPHEROLCI 15985 (YELLOW 6)CI 19140 (YELLOW 5)523v1

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Frågor & svar
Testar ni på djur?
Vi förespråkar aldrig djurförsök, varken på våra färdiga produkter eller på de ingående ingredienserna. Faktum är att varumärket mycket tidigt engagerade sig i kampen mot djurförsök. 1989 fattade Yves Rocher ett banbrytande beslut inom kosmetikaindustrin att upphöra med djurförsök för sina färdiga produkter och ersätta dem med alternativa metoder.
Varför valde ni plast till era förpackningar och inte till exempel glas?
Vi valde 100 % återvunnen plast (till flaskorna) och återvinningsbar plast till våra produkter eftersom koldioxidutsläppen är mycket lägre än för glas, och plast är säkrare att använda i badrum och dusch.
Kan produkterna i sortimentet användas av gravida kvinnor?
Det finns inga kontraindikationer, men vår inställning till gravida kvinnors användning av denna produktkategori är följande: Alla ingredienser i våra formuler har utvärderats. Våra produkter har dock inte utvecklats och testats för denna målgrupp. Våra kroppsprodukter som inte kan sköljas av (större exponerade områden på kroppen och långtidsverkande) bör undvikas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder produkter som är särskilt framtagna för gravida kvinnor. Oljan kan därmed även användas i håret.
Är era produkter lämpliga för känslig hud?
Alla våra produkter har testats dermatologiskt.
Recensioner

Slutför din skönhetsritual
 

Upptäck produktserien
Omsluts av naturens dofter

Bain de Nature

Omsluts av naturens dofter

En komplett serie för kropp och själ med nio underbara dofter som hämtar sin inspiration och kraft i naturen.

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.