ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Denna vårdande kroppslotion, berikad med ekologiskt sheasmör och ekologisk ringblomma, återfuktar huden i 24 timmar. Dag efter dag skyddas huden från uttorkning och återfår omedelbar komfort.

Den är smidig, bekväm och otroligt mjuk och silkeslen att ta på. Stramhetskänslan upphör. 

  • Hudtyp: torr till extra torr hud
  • Konsistens: mjölk
  • Fördelar: begränsar hudens vattenförlust och ger intensiv och hållbar näring

Resultat:

Omedelbar

  • 95 % uppger att huden är återfuktad
  • 95 % säger att huden fått intensiv näring

Efter 28 dagar

  • 90 % uppger att huden är skyddad från uttorkning dag efter dag
  • 90 % uppger att huden är reparerad

(Nöjdhetsundersökning med 62 deltagare)

Anvisning för källsortering:

Varje gång du sorterar ditt avfall bidrar du till att ge det ett nytt liv.

Lägg tuben och kapsylen i sorteringskärlet.

Artikelnummer: 03556

Växtinformation
Sheasmör
Ger näring och reparerar torr hud

Sheasmör - Hållbar växthantering som leder till ökad respekt för människan och naturen
Yves Rocher är mycket noga med att säkerställa växternas spårbarhet och att hanteringen i de olika växtområdena sköts på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Detta arbete sker utifrån 3 pelare:
1. Skörda på ett ansvarsfullt sätt
Sheasmör utvinns ur sheanötsträdets nötter i Västafrika. Yves Rocher samarbetar med kvinnonätverk för att utveckla en certifierat ekologisk och rättvis tillverkning.
2. Skydda växtriket och människan
Sheanötsträdet betraktas som heligt och endast kvinnor får samla in och bearbeta frukterna. Under regnperioden samlar kvinnorna in de mogna frukterna som har fallit till marken. Sedan skalas frukterna och kärnorna (nötterna) skållas och får torka i solen innan de krossas för att man ska komma åt innandömet. Tillverkningen av sheasmör bidrar till kvinnors frigörelse genom arbetet.
3. Bidra till en rättvisare värld
För att stödja sin samarbetspartners ekonomiska utveckling har Yves Rocher finansierat en produktionsenhet på 5 000 m² i Bougouni i Mali. Dit kommer kvinnorna med nötterna som används för att tillverka sheasmör.

Sheasmör
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUBRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OILISOPROPYL PALMITATEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERCOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEDIMETHICONEGLYCERINPEG-2 STEARATEISOPROPYL MYRISTATEBEHENYL ALCOHOLCETEARYL ALCOHOLMACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OILCALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACTPARFUM/FRAGRANCEHYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMERHYDROXYACETOPHENONECETEARETH-20XANTHAN GUMTOCOPHERYL ACETATESORBIC ACIDPOLYSORBATE 60SORBITAN ISOSTEARATESODIUM HYDROXIDE |10947v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Applicera genom att massera in lätt på huden, över hela kroppen.
Frågor & svar
Vilka är skillnaderna mellan de gamla och nya formulerna i sortimentet? Är produkterna lika effektiva?
I den nya Repair-serien har vi återigen prioriterat ekologiskt sheasmör, känt för sina exceptionellt vårdande och reparerande egenskaper, och kombinerat det med en ny kompletterande aktiv ingrediens: ekologisk ringblomma, för dess lugnande effekt. Seriens doft har också omarbetats för att ge en omslutande och behaglig upplevelse. För att möta våra konsumenters förväntningar som söker innovativa och sensoriska texturer har vi utvecklat nya rika, omslutande eller krämiga texturer som passar även den torraste huden och kombinerar hög effektivitet, naturlighet (upp till 99 %) och användarvänlighet.
Kan produkterna i sortimentet användas av gravida kvinnor?
Alla ingredienser i våra formuler har utvärderats. Våra produkter har dock inte utvecklats eller testats på gravida eller ammande kvinnor. Våra kroppsprodukter som inte kan sköljas av (större exponerade områden på kroppen och långtidsverkande) bör undvikas under graviditet och amning. Vi rekommenderar att du använder produkter som är särskilt framtagna för gravida kvinnor. Det finns dock inga kontraindikationer mot att använda sköljda kroppsprodukter.
Finns det någon rutin som man kan följa med produkterna i serien?
Vår rekommenderade rutin är: Börja med att använda kroppspeeling för att varsamt exfoliera huden. Massera försiktigt in peelingen i fuktig hud med cirkulära rörelser. Skölj rikligt med ljummet vatten. Använd sedan vår rengöringsolja. Applicera en liten mängd olja på fuktig hud och massera sedan försiktigt för att rengöra huden grundligt samtidigt som du bevarar hudens fukt. Skölj ordentligt med ljummet vatten. Avsluta din rutin med en hudvårdsprodukt: - Vårdande kroppslotion - Efter att du torkat huden applicerar du rikligt med den vårdande kroppslotionen. Massera försiktigt tills produkten är helt absorberad. Kroppslotionen återfuktar och vårdar huden så att den blir mjuk och smidig. - Intensivt vårdande kroppsolja - Applicera oljan på lätt fuktad hud: massera försiktigt tills den absorberats helt. Den vårdande oljan reparerar huden och skyddar den från att torka ut. - Vispat kroppssmör med reparerande effekt - Värm det vispade kroppssmöret på din torra hud. Massera varsamt in smöret i huden. Den fylliga och vårdande konsistensen hjälper till att reparera och revitalisera din hud.
Recensioner
Upptäck produktserien
En kyss av naturen

Botanical Expertise - Body

En kyss av naturen

Oemotståndliga dofter kombinerat med botaniska vaxer och närande sheasmör. Läpparna blir härligt mjuka och får näring.

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.