ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Anti-Shine Face Care - SPF 50 ansikte

Solskydd ansikte SPF 50+ med högt skydd och som reducerar glans.

Högt skydd mot UVA/UVB och solens strålar som ger en lätt och naturlig känsla på huden. Den lätta formulan låter huden andas och reducerar glans.

Applicering

Applicera motsvarande en tesked i ansiktet och än mer generöst på halsen. Undvik ögonkonturen. Applicera före varje exponering och applicera på nytt varannan timme och efter bad. Används en mindre mängd av produkten, minskas nivån på solskyddet. Att vistas för länge ute i solen, även med solskydd, är farligt för hälsan. Endast för vuxna.

Skyddar och reducerar glans*

* Klinisk studie utförd vid en jämförelse med Anti-aging Care SPF 50+

• Innehåller inte mineralolja

• Formula testad under kontroll av hudläkare och ögonläkare

• Kartong från hållbart odlade skogar

• Vegansk*

*Produkt utan animaliskt innehåll.

• Återvinningsbar flaska av 100 % återvunnen plast
• Aktivt ämne av biobaserat ursprung*. * Sea Holly
• Formulan är framtagen i enlighet med Hawaiis lag om skydd av korallrev**
** Lagen antogs 2018 (Act 104, SB2571 SD2 HD2 CD1)

Säljs endast online.

Format : Tub

Artikelnummer: 03914

Växtinformation
Sea Holly
Solskydd som vårdar

Vår forskare inom Skönhet från växtriket har valt ut Sea Holly för dess motståndskraft mot solens strålar och för dess enastående förmåga att bibehålla vattenreserver. 
Sea Holly är en fridlyst växt som växter i kustområden. För att skydda naturen tas stamceller från en enda planta och sedan förökas de i en kontrollerad odling. På det sättet får vi den mängd aktiva ämnen som vi behöver utan någon som helst påverkan på den biologiska resursen. 
Ur Sea Holly har våra experter utvunnit flera aktiva ämnen med hjälp av en naturlig process som bidrar till en ökad respekt för naturen. 

Denna mångsidiga växt har fem fördelar: den boostar melaninet*, stimulerar hudens naturliga förmåga att skydda sig mot solens skadliga strålar*, skyddar mot foto-åldrande*, skyddar hudstrukturen* och stimulerar cellförnyelsen*.  
* Tester in vitro

Sea Holly
Ingredienser

List of ingredients :

AQUADIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATEOCTOCRYLENEGLYCERINALCOHOLDIBUTYL ADIPATEDICAPRYLYL CARBONATEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEPHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACIDBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINEETHYLHEXYL TRIAZONEETHYLHEXYL SALICYLATEMETHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMERBIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONEDIMETHICONEPOTASSIUM CETYL PHOSPHATEPOLYMETHYLSILSESQUIOXANETAPIOCA STARCHCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERHDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMERAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTACRYLATES COPOLYMERHYDROXYACETOPHENONESODIUM HYDROXIDECETYL ALCOHOLCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEPARFUMAMINOMETHYL PROPANOLXANTHAN GUMPENTYLENE GLYCOLERYNGIUM MARITIMUM EXTRACTSODIUM BENZOATECITRIC ACIDTOCOPHEROLPOTASSIUM SORBATEPENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE10043v0

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning

ANSIKTE
Applicera motsvarande en tesked i ansiktet och än mer generöst på halsen. Undvik ögonkonturen. Applicera före varje exponering och applicera på nytt varannan timme och efter bad. Används en mindre mängd av produkten, minskas nivån på solskyddet. Att vistas för länge ute i solen, även med solskydd, är farligt för hälsan.

Endast för vuxna.

Recensioner
Upptäck produktserien
Skydd mot både sol och ålderstecken

Solaire Peau Parfaite

Skydd mot både sol och ålderstecken

En solskyddsserie som skyddar din hud före, under och efter exponering i solen.

se produkterna

Objectif 135 millions d’arbres

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.