ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Ambre Noir - Eau de Toilette

Intensiv elegans med ett stråk av mörk sensualitet

Uttryck dina maskulina sidor med AMBRE NOIR, som förenar de intensiva tränyanserna hos patchouli och vetiver med tonkabönans mörka sensualitet. I hjärtnoten av denna doft döljer sig diskret cederträ och lavendel som understryker doftens elegans.

Visste du att?
Skillnaden mellan en Eau de Toilette och en Eau de Parfum ligger inte enbart i deras doftkoncentration, utan man ändrar även de råvaror som ingår i kompositionen. Hjärtat är samma i båda och är ofta en blomma som ros eller jasmin. En Eau de Toilette har friskare toppnoter som tex citrus, äpple, bergamott och en Eau de Parfum har mer söta, ofta vaniljdoftande, basnoter.

Doftnoterna:
Intensiteten från mörka skogar, sensualiteten från ambra.

Noterna av vetiver är nyanserade: råa men samtidigt varma och torra. Dess eteriska olja, med sin kraftfulla komposition, förmedlar en känsla av elegans.

Patchoulin är en mustig och träig not med inslag av jord, kamfer och tobak. Med sin eteriska olja får doften karaktär och intensitet.

Tonkabönan har noter av ambra och vanilj. Yves Rocher har i denna doftserie valt att använda torkade tonkabönor. Absolutet som tagits fram ger Ambre Noir sin speciella sensualitet – både intensiv och maskulin.

Kreatörens beskrivning:
En ny skapelse från Christophe Raynaud, parfymör.
”Jag ville uttrycka mannens sätt att förföra. En bekräftelse av manligheten, en rå attraktionskraft – men samtidigt med viss förfining. Jag har utgått ifrån en ljus och fräsch grundnot, för att sedan kontrastera med sidor som är uppenbart sensuella och som har något mörkare i sig … Lusten att skapa ett slags rus, en doft som är omöjlig att motstå.”

Säljs endast online

Format : Sprayflaska

Artikelnummer: 38999

Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANELINALOOLLIMONENEGERANIOLCINNAMALCITRALCI 19140 (YELLOW 5)CI 17200 (RED 33)CI 42090 (BLUE 1)10084v0

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Upptäck produktserien
Intensiva nyanser av trä med tonkabönans mörka sensualitet

Ambre Noir

Intensiva nyanser av trä med tonkabönans mörka sensualitet

Upptäck vår doftserie Ambre Noir

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.