ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Plant For Life: Tillsammans gör vi skillnad
Skogen är livsviktig för vår planet och ändå skövlas stora områden varje dag. Under de senaste 30 åren har mer än 420 miljoner hektar skogsmark förstörts. Det motsvarar ungefär ytan av en fotbollsplan i sekunden. Detta måste få ett stopp!

För oss på Yves Rocher grundar sig allt vi gör i vår kärlek till naturen. Det är från naturen vi hämtar såväl vår inspiration som huvudingredienserna till våra produkter. Därför är det en självklarhet för oss att, på samma sätt som naturen låter oss ta del av dess fantastiska tillgångar, också ge tillbaka och bidra till att säkerställa vår planets framtid. Plant For Life är ett projekt som drivs av Yves Rocher Foundation och ett program vi på Yves Rocher är stolta över att vara med och bidra till. 
 
Plant For Life
Plant For Life är ett program, skapat av Jacques Rocher och Yves Rocher Foundation, för att bevara och restaurera jordens skogar. Programmet är verksamt över hela världen och har redan bidragit till planteringen av mer än 120 miljoner träd.
 
"We are nothing without trees. They are essential for future generations and for life itself.
Together, let’s plant for life."
Jacques Rocher
Grundare av Yves Rocher Foundation och trädplanterare
Hur jobbar Plant For Life med trädplantering
Genom Plant For Life-programmet, och tack vare deras nära samarbete med 48 NGOs* och föreningar som jobbar inom området, arbetar Yves Rocher Foundation för att bevara och restaurera jordens skogar - träd för träd. Både lokalt och runt om i världen bidrar Plant For Life-programmet på många viktiga sätt. Att plantera bidrar till att skapa medvetenhet, öka biologisk mångfald och det hjälper till att skapa möjligheter för bördig jord och jordbruk. Man planterar för framtiden och man planterar för fred.
*Icke-statliga organisationer
 
Så kan du bidra till ett träd
Skogsavverkningen befinner sig just nu på rekordnivå och mer än någonsin behöver vi alla samlas och göra något åt situationen. Under en vecka varje år skänker Yves Rocher 1 euro för varje helt köp som genomförs till Yves Rocher Foundation och deras projekt för en bättre framtid. Du kan också välja att avstå från din gåva eller premie när du handlar hos oss och istället välja att plantera ett träd genom Plant For Life-programmet. Dessutom planeras ett nytt träd för varje ny prenumerant till vårt nyhetsbrev.
 
Läs mer om Plant For Life och hur du kan komma i kontakt med programmet för att se hur du eller din organisation skulle kunna vara med och bidra. Vi gör detta tillsammans — din träd-gåva gör skillnad! 
Det finns mängder av goda anledningar för att plantera ett träd - vilken är din?
En del anledningar är universala, andra personliga. En del gör det av ekologiska skäl, andra för ekonomiska. En del trädplantering gynnar människan, andra djurriket. En del gör det av  nationella skäl, andra regionala. En del kommer att göra skillnad redan idag, medan andra kommer att ge frukt i framtiden. Oavsett anledning, så främjar trädplantering liv.
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.