ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Upp till 50% rabatt på ett varierat sortiment av skönhetsprodukter.

Njut av reapriser på duschgeléer, ansiktsvård, kroppsvård och massor av andra skönhetsprodukter. 

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Handla skönhetsprodukter på rea

Shoppa skönhetsprodukter till nedsatta priser under vår rea och få ännu mer värde för pengarna! Vi har flera reaperioder om året med fantastiska reapriser på produkter för ansikte, hår, kropp och hem. På den här sidan kan du enkelt filtrera efter produktkategori, produktserie och rabatt för att hitta exklusiva produkter till nedsatt pris. Du kan även använda prisväljaren längst upp till vänster för att hitta produkter till helt oslagbara priser.

Varför handla på rean?
Våra förmånliga reor är ett perfekt tillfälle att spara pengar på favoritprodukter du använder regelbundet – skönhetsprodukter, produkter för bad och kropp samt inredningsartiklar som doftljus. Du har även chansen att upptäcka nya produkter till fantastiska reapriser och unna dig något nytt som du alltid velat prova. Om du letar efter en present är detta dessutom ett bra tillfälle att handla exklusiva skönhetsprodukter på rea och kanske kunna ge en större gåva, eller flera produkter i stället för en. Hitta mer inspiration på uppskattade gåvor bland våra presenttips.

När kan jag handla på rea?
Yves Rocher har flera reaperioder om året: en alldeles i början av året, en på sommaren samt två mellansäsongsreor – en på våren och en på hösten. Passa på att handla julklappar under höstrean eller alla hjärtans dag-presenter under januarirean. Genom att planera lite i förväg kan du alltid få tag i produkterna du älskar till särskilt förmånliga priser. Försäkra dig om att du inte missar någon av våra förmånliga reor – prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alltid aktuell information om våra reor och andra erbjudanden direkt till din inkorg.

Rea på hudvård
Handla hudvårdsprodukter till riktigt bra priser under vår rea. Det är ett perfekt t