50:- RABATT vid köp för minst 250:- med kod XMAS50 eller 100:- RABATT på 399:- med kod XMAS100

Bas- och topplack

Vill du ha vackrare naglar och nagellack som håller längre och naglar som inte missfärgas? Investera då i ett bas- och topplack och njut av resultatet.
1 produkt(er) funnen/funna

Bas- och topplack för längre hållbarhet

Grunda dina naglar med ett baslack, låt det torka och måla sedan med nagellack. Ett baslack gör att ditt nagellack får en bättre fästyta och sitter på längre. Det gör också det enklare att applicera ditt efterföljande färgade nagellack. Yves Rochers baslack kan användas ensamma för en vacker, naturlig glans med en genomskinlig ton. Det är enkelt och effektivt att använda och behåller dessutom din manikyr i toppskick! Sista touchen för en perfekt manikyr på dina naglar får du med vårt topplack. Topplacket ger perfekt glans, förlänger hållbarheten och boostar färgen på ditt nagellack som därmed får en vacker finish. Applicera ditt topplack i ett jämnt lager över ditt färgade nagellack och njut av att dina naglar skiner av lyster. Om du efter att tag känner att det är dags att ändra färg till ett annat nagellack, satsa på vår nagellacksremover som enkelt och lätt tar bort det lack som du inte vill ha. Glöm inte bort att grunda och avsluta med bas- och topplack.
Dina preferenser angående din integritet, din sekretess och användningen av cookies
På Yves Rocher använder vi cookies från första och tredje part för att förbättra din upplevelse och ge dig personliga erbjudanden.
Klicka här för mer information