ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Curl Mascara – 01. Noir

Denna intensivt svarta mascara med böjande effekt ger synbart mer volym och vackert böjda fransar.

Den krämiga konsistensen och den böjda borsten separerar och omsveper varje ögonfrans för en dramatiskt böjande effekt som håller länge. Den smidiga konsistensen gör att man kan applicera flera lager utan att fransarna klibbar ihop – detta för att få en intensiv blick!

Formulan innehåller 85 % ingredienser med naturligt ursprung och är berikad med näringsgivande ricinolja och milt blåklintsvatten och passar för de med mycket känsliga ögon och kontaktlinsanvändare.

Appliceringsråd:
1. Placera mascaraborsten vid roten av ögonfransarna med den böjda sidan mot ögonlocket så att borsten precis följer ögonfransarnas böjning, och dra sedan ut borsten mot topparna samtidigt som du trycker på fransraden för att förstärka och fixera böjningen.
2. Applicera därefter mascara på den yttre ögonvråns fransar och sedan på den inre ögonvråns fransar.
3. Applicera fler lager mascara för att uppnå önskat slutresultat.

Fördelar: Volym och böjande effekt

Vårt löfte:
- Innehåller naturligt bivax som formar och gör ögonfransarna fylliga.
- Formulan innehåller 85 % ingredienser med naturligt ursprung.
Alla våra mascaror är berikade med ricinolja och blåklintsvatten för att ge näring åt ögonfransarna och samtidigt passa för de med mycket känsliga ögon och kontaktlinsanvändare. Mascarorna Intense Metamorphose & Intense Metamorphose Waterproof innehåller även vegetabiliskt kol som ger en intensiv svart färg.

Artikelnummer: 88718

Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCERA ALBA/BEESWAX/CIRE D ABEILLECOPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBACENTAUREA CYANUS FLOWER WATERDIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE/HEXASTEARATE/HEXAROSINATEPULLULANPOLYACRYLATE-21PEG-40 STEARATEACACIA SENEGAL GUMPENTYLENE GLYCOLPOTASSIUM CETYL PHOSPHATETRIMETHYLPENTANEDIOL/ADIPIC ACID/GLYCERIN CROSSPOLYMERVP/EICOSENE COPOLYMERGLYCERYL BEHENATEGLYCERYL STEARATERICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OILSORBITAN STEARATEBENZYL ALCOHOLTROMETHAMINEPANTHENOLETHYLHEXYLGLYCERINBUTYLENE GLYCOLCAPRYLYL GLYCOLTRIDECETH-6 PHOSPHATEDIPROPYLENE GLYCOLSODIUM BENZOATEGLYCERYL CAPRYLATEPANTOLACTONECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROLCI 77499 (IRON OXIDES)10474v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Upptäck produktserien
Smink med naturliga ingredienser

Couleurs Nature

Smink med naturliga ingredienser

Ögon, läppar, naglar och ansikte, våra sminkprodukter tar hand om dig och naturen!

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.