ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Intense Metamorphose Waterproof Mascara 01.Noir

Förvandla och framhäv blicken även under vattenytan med vår nya formula! Denna vattenfasta och anpassningsbara mascara håller i 24 timmar och ger ett vackert slutresultat. 

Mascaran Intense Metamorphose Waterproof kompromissar inte med resultatet. Liksom standardmascaran Intense Metamorphose ger den fantastisk volym och vackert böjda, förlängda fransar. Den timglasformade fiberborsten är mjuk och lätt att använda och formar, förlänger och ger fyllighet åt varenda ögonfrans — hela vägen från inre till yttre ögonvrån. Formulan är berikad med milt blåklintsvatten, vilket gör att den passar även för mycket känsliga ögon och kontaktlinsanvändare. Det vegetabiliska kolet ger ett intensivt svart resultat och mascarans konsistens gör att du enkelt kan applicera flera lager.

Den nya formulan innehåller 89 % ingredienser med naturligt ursprung och håller i 24 timmar*.

Fördelar:
- Vattenfast
- Lätt att applicera
- Passar för de med känsliga ögon och kontaktlinsanvändare

Applicering: 
Applicera från fransarnas rötter ut mot topparna med en lätt sicksack-rörelse. Applicera ett andra lager genom att rulla borsten från rötterna ut mot topparna på ögonfransarna. Fokusera på toppen av fransarna för att förstärka den intensiva svarta färgen och den multidimensionella effekten. Applicera ytterligare ett lager för att ge ögonfransarna maximal volym.

För att undvika att mascaran torkar, se till att försluta den väl efter varje användning (så att korken inte går att vrida längre).

* objektiv klinisk studie på 21 frivilliga

Format : Flaska

Artikelnummer: 24196

Växtinformation
Växtinfo: Blåklint

1972 skapade Yves Rocher för första gången skönhetsprodukter som innehöll blåklint. På våra fält i La Gacilly i Frankrike odlar vi i dag blåklint för dess lugnande och skyddande egenskaper*.
*In vitro-tester på extrakt från blåklint

Växtinfo: Blåklint
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCERA ALBA/BEESWAX/CIRE D ABEILLEHYDROXYPROPYL STARCHPOLYACRYLATE-21COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBACENTAUREA CYANUS FLOWER WATERMETHYL HYDROGENATED ROSINATEPULLULANALCOHOLSTEARIC ACIDPALMITIC ACIDACACIA SENEGAL GUMPENTYLENE GLYCOLTROMETHAMINEGLYCERYL BEHENATEBENZYL ALCOHOLBUTYLENE GLYCOLETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM CITRATETRIDECETH-6 PHOSPHATECAPRYLYL GLYCOLDIPROPYLENE GLYCOLGLYCERYL CAPRYLATESODIUM BENZOATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROLCI 77268:1CI 77499 (IRON OXIDES)10777v0

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar
Recensioner

upptäck produktserien

Smink med naturliga ingredienser

Couleurs Nature

Smink med naturliga ingredienser

Ögon, läppar, naglar och ansikte, våra sminkprodukter tar hand om dig och naturen!

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.