ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Bästa ansiktsrengöringen för vacker och hälsosam hud

Vi har produkter för alla behov; gel, olja, rengöringsmjölk och micellärvatten, för att lugna, återfukta eller mattifiera din hud, samtidigt som huden rengörs och allt smink tas bort.

Steg 1: Sminkborttagning

Rengöring och sminkborttagning är viktiga steg i din skönhetsrutin. Geléer, oljor, vatten, masker... upptäck våra nya produkter och välj de som är bäst anpassade för just din hudtyp.

Att ta bort din makeup är en viktig del av din skönhetsrutin eftersom det inte bara tar bort din makeup, utan också befriar huden från eventuella föroreningar.

Är din hud torr eller känslig? Använd gärna närande produkter rika på fuktgivande aktiva ingredienser för en mjuk och smidig känsla. Sminkborttagning med oljor eller rengöringskräm samt micelläratten är särskilt bra för detta. Du kan också spraya ansiktet med ett blomvatten för att ta bort känslan av torr hud.

Om du har fet eller kombinerad hud rekommenderar vi att du använder produkter som sköljs av med vatten och gör att huden känns fräsch. Rengörande ansiktsvatten, löddrande skum och geléer är produkterna som gör att din hud känns rengjord och mjuk på djupet.

Steg 2: Välj bästa ansiktsrengöringen efter dina behov

När du är klar med din makeupborttagning kan du gå vidare till rengöring av ansiktet.

För fet hud passar skummande geléer och rengöringkrämer bäst. Krämigare produkter bör användas på känslig eller torr hud. En eller två gånger i veckan kan du försiktigt exfoliera din hud för att ta bort döda hudceller och släta ut den. Avsluta exfolieringen med en mask som passar din huds behov.

Allt du behöver göra nu är att välja vilken produktlinje som passar dig bäst och som uppfyller dina behov. Återfuktande, lugnande,renande, utjämnande, beroende på vilka de aktiva ingredienserna är. Här berättar vi allt som finns att veta om våra aktiva ingredienser, framtagna i Bretagne!

Pure Algue: En mikroalg, en våg av syresättning

Pure Algue är bästa ansiktrengöringen för hud som är livlös och uttorkad på grund av av luftföroreningar, stress, trötthet och en intensiv livsstil. Pure Algue-serien kommer att vara din huds bästa vän för att ta itu med detta. Pure Algue hudvårdsprodukter består av Tetraselmis Mikroalger, en marin växt med syresättande och antioxidativa* egenskaper som hjälper till att detoxa huden.

Din hud blir bättre syresatt, förstärkt och får ett naturligt skydd och du kommer kunna njuta av en hälsosam och strålande hy. Nu behöver du bara välja den produkt som passar din hud- och skönhetsrutin. Välj mellan rengöringsgel, micellärvatten, rengöringsskum, sminkborttagnings-servetter, peeling och masker, det finns något för alla. Det är omöjligt att inte nämna vår flaggskeppsprodukt, 3 in 1 Cleansing Marine Jelly. Med sin ultrafräscha konsistens som syresätter huden tar den bort smink, rengör och detoxar ansikte och huden kring ögon i ett enda svep . Din hud blir rengjord, fri från makeup och alldeles strålande.

* In vitro-tester på extraktet av Micro-Alga Tetraselmis

Pure Menthe - stråla utan att glänsa

Är din hud glansig, har den fläckar och synliga porer? Pure Menthes produkter har tagits fram speciellt för dig! De innehåller pepparmynta med uppfriskande egenskaper som hjälper till att mattifiera, rengöra och rena din hud.

Purifying Cleansing Gel, 3 in 1 Cleanser, Polisher & Blackhead Eliminator och Purifying Cleansing Micellar Cleansing Water tar effektivt bort smink och rengör huden. Mattifying Powder Lotion, Purifying Scrub, Purifying Clay Mask och Pore-Cleansing Botanical Charcoal Mask kommer att slutföra din hudvårdsrutin för att få en slät, fräsch hud. Vill du rena och ta fram hudens naturliga utstrålning, är Purifying Peppermint Floral water ett måste! Denna mist återfuktar huden och lämnar den både fräsch och strålande.

Pure Camomille: styrka i mjukhet

Pure Camomille-sortimentet med vild kamomill lugnar och stärker känslig hud. Oavsett om du föredrar Soothing Cleansing Micellar Cleansing Water, 2 in 1 Cleansing Milk & Toner, Soothing Cleansing Cream eller Soothing Cleansing Oil kommer de alla varsamt ta bort alla spår av makeup från ditt ansikte.

Comforting Chamomile Floral Water kan användas på morgonen och kvällen för att minska en brännande eller torr känsla och för att lugna och stärka din känsliga hud. För att avsluta din hudvårdsrutin, tillåt dig själv några minuters avkoppling två gånger i veckan genom att applicera Soothing Foam Mask. Dess luftiga skumstruktur lugnar känslig hud och lämnar den mjukare och mer smidig, du kommer att älska den!

Pur Bleuet: mild mot envis makeup

Precis som vi tar hand om vårt ansikte är ögonen och området runt ögonen ett känsligt men ofta bortglömt område. Pur Bleuet-produkterna är utformade för att ta bort smink och lugna det känsliga området runt ögonen. Allt du behöver göra är att välja vilken!

Express Eye Makeup Remover med organisk blåklint med lugnande* egenskaper tar effektivt bort alla spår av vattenfast makeup och vårdar dina ögonfransar.Gentle Makeup Remover tar försiktigt bort smink från fransar och ögonlock samtidigt som det ömtåliga området runt ögonen lugnas. The Soothing Cornflower Floral Water lugnar och väcker trötta ögon. Dessa 3 doftfria produkter är idealiska för känsliga ögon.

*In vitro-tester på blåklintsextrakt.

Pure Calendula: mer än rengjord, utjämnad hud

Mogen hud är ofta torrare och kräver därför mjukare, fylligare och lugnande rengöring: den bästa ansiktsrengöringen för mogen hy hittar du i Pure Calendula-sortimentet. Dessa produkter innehåller ekologisk ringblomma, som har hudförnyande* och utjämnande* effekter på huden. Smoothing Cleansing Milk tar försiktigt bort smink och befriar huden från föroreningar för en slät och lugnad hy. Smoothing Lotion smälter in i huden med sin gelstruktur och lämnar ansiktet tonat och strålande.

*In vitro-tester på extraxt från ringblomma.

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.