ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Här hittar du ansiktsprodukterna som har en utjämnande effekt på din hy. Alla våra hudprodukter innehåller botaniska ingredienser från växtriket.
Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter relevans
Ansiktspeeling - lystergivande
media
Ansiktspeeling - lystergivande
Tub
30 ml
109,00 Kr

-30% på den andra köpta cleansern

Köp 2 ansiktsrengöringar och få -30% (1) på den andra. Rabatten dras automatiskt av i din varukorg när båda produkterna har lagts till.

- 30%

på den andra köpta cleansern

Utjämnande hudvård

Behöver du utjämnande botaniska hudvårdsprodukter som håller vad de lovar? Då har vi hudvårdsserierna för dig. Sebo Végétal och Sebo Pure Végétal är våra senaste innovationer med Boreal Tea-puder och salicylsyra. Många har problem med ojämn hy, både unga som äldre. Hyn kan t.ex. vara fet och kombinerad, så kallad blandhy.Välj bland olika vårdande produkter, allt ifrån punktbehandling mot finnar och ojämnheter till pudrigt ansiktsvatten som förfinar hudytan. Vi har även BB creams, dessa är som lätt färgade dagkrämer som även innehåller utjämnande pigment som förbättrar hudtonen. Krämerna döljer skavanker och boostar lystern, precis som lätta foundations. Vårdande ingredienser arbetar med att återfukta och släta ut hudytan för att ge ett ungdomligare utseende. Komplettera gärna olika utjämnande hudvårdsprodukter för att få bästa möjliga effekt och möjlighet till en jämnare hy.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.