ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Bevara fukten med Hydra Végétal

Yves Rochers återfuktande hudvårdsserie Hydra Végétal är framtagen på ett hållbart och ansvarsfullt vis för att tillföra maximal återfuktning.

Kroppens största organ

Drömmer du om en välbalanserad och återfuktad hud? När huden blir torr eller befinner sig i obalans försämras skyddsbarriären. Kroppens största organ är huden och den behöver behållas återfuktad året runt och inte enbart under de kalla vintermånaderna.

Det är nämligen precis lika viktigt att vårda och återfukta huden i ditt ansikte, som det är att behålla en jämn vätskebalans i resterande delar av kroppen. Vår hudkvalitet påverkas av vår livsstil, klimatet vi lever i och hormonella förändringar i kroppen. När huden blir torr eller befinner sig i obalans försämras skyddsbarriären. 

 

 

sowimage

Hydra Végétal bevarar fukten på djupet

Vår återfuktande hudvårdsserie Hydra Végétal innehåller hydratiseringsförstärkande extrakt från Middagsblomma (Carpobrotus Edulis) som tillför den otroliga egenskapen att lagra vatten i alla lager av huden. Middagsblomma som har sitt ursprung från kustnära områden i Sydafrika, är väldigt motståndskraftig och har suckulenta blad som innehåller en vattenförande vävnad. 

Det näringsrika cellulära koncentratet från Middagsblomma är den botaniska ingrediensen som tillför magin i vår hudvårdsserie Hydra Végétal. Produkterna är anpassade efter normal till torr hy och tillför maximal fukt på djupet.

 

sowimage

En hållbar och ansvarsfull växthantering

 

Yves Rocher har valt att  använda sig av sina egna odlingar i La Gacilly, för en hållbar växthantering som leder till ökad respekt för människan och vår natur. Carpobrotus Edulis odlas i växthus och skördas efter sex månader, strax innan den blommar ut och bladen har blivit fyllda med cellulärt vatten. De färska skotten skickas på förädling av Yves Rochers botaniska skönhetsforskare redan samma dag som de skördas. Den snabba hantering av den färska växten i våra egna laboratorium, ger möjlighet att bibehålla en hög kvalitet på växtens cellulära innehåll som är rikt på aktiva molekyler.

PS. Våra produkter från Hydra Végétal serien är inte enbart snäll mot din hud utan även moder jord. Alla förpackningar är nämligen återvinningsbara! 

 

 

sowimage

Vad gör du för att bevara fukten i huden?

Dela

Produit ajouté à votre wishlist.Voir ma wishlist.