ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Hur får jag en solbränna som håller?

SPF, förebyggande solkräm och after sun! Vi reder ut allt du behöver veta för att få en jämn och fin bränna som håller länge — samtidigt som du skyddar din hud!

Stjärnan i vårt sortiment: Sea Holly

Växten Sea Holly är noga utvald av våra experter inom Skönhet från växtriket. Extraktet från växten har en naturlig motståndskraft mot solens strålar och en enastående förmåga att bibehålla vattenreserver.

Denna mångsidiga växt har framförallt fem framträdande egenskaper: Den boostar melaninet* samtidigt som den stimulerar hudens naturliga förmåga att försvara sig mot solens strålar*. Sea Holly har också ett anti-age-skydd som skyddar hudens struktur* vilket förebygger foto-åldrande*. Dessutom stimulerar den cellförnyelsen*.

Hela vårt sortiment är framtaget utan mineraloljor och är dermatologiskt och oftalmologiskt testade.

*Tester in vitro

Beautifying Self-Tanning Lotion

Fixa brännan redan innan sommaren

Det finns ingen anledning att utsätta dig själv för risk i jakten på ett perfekt solkysst glow. Med vår Beautifying Self-Tanning Lotion får du successivt mer solbrun färg utan att utsätta huden för sol — samtidigt som den återfuktar din hud. Den innehåller dessutom mer än 92 % ingredienser med naturligt ursprung och har en fantastiskt doft som för tankarna till sommaren.

Tips för applicering:

Använd den fräscha krämen på kroppen och i ansiktet. Undvik dock ögonbryn, hårbotten och området runt ögon och läppar. Tvätta händerna noga efter applicering. Undvik sedan kontakt med vatten i tre timmar efter applicering. För att få en riktigt jämn och fin ton så använd gärna både en skrubb och återfukta huden ordentligt dagen innan du applicerar produkten.

 *Skyddar inte mot solens strålar.

Sun care

 

Solskydd och återfuktning = Sant

Först och främst så är det viktigt att förstå hur solskyddsprodukter fungerar. Var noga med att alltid följa de instruktioner som finns på produkten. Fundera sen över din hudtyp och hudton och hur känslig just du är för solen. Får du lätt färg? Eller har du lätt för att bränna dig?Ljusare hudtoner och ljus hår är ofta tecken på att du behöver högre faktorer i dina solskyddsprodukter.

Bra att veta är att solskyddsprodukter och krämer med SPF inte är samma sak. Detta är bra att veta så att du kan välja den produkt som passar just dig och ditt behov.

Våra två solkrämer Spray Lotion och Comfort Lotion är framtagna utifrån två löften: Omedelbar återfuktning och effektivt skydd mot UVA/UVB-strålar. Dessa fräscha och återfuktande solskydd finns tillgängliga i flera olika faktorer: från SPF 15* för Spray Lotion eller SPF 30* och 50**.

*FORMULAN ÄR FRAMSTÄLLD ENLIGT HAWAIIS LAG OM SKYDD AV KORALLREV. Lag antogs 2018 (act 104, SB2571 SD2 HD2 CD1)

**DENNA FORMULA ÄR FRAMTAGEN FÖR ATT INTE SKADA HAVEN. Ekologiskt testad formula, framtagen för ökad respekt för vattenmiljön. För vuxna.

Appliceringstips:

Smörj in generöst med lotion över hela kroppen. Vår Comfort Lotion kan också användas i ansiktet. Smörj in dig ofta om du är i direkt exponering av solen, även efter att du har badat eller varit i kontakt med vatten. Genom att minska mängden av produkten minskar du också ditt skydd.

* För mycket sol, även om du använder solskyddsprodukter, är skadligt för din hälsa.

 

 

Varför ska jag välja hudvårdsprodukter med solskydd?

Genom att kontrollera oxidationsreaktioner skyddar du din hud från UV-strålning på ett effektivt sätt. Detta kan du göra genom att använda dig av våra Anti-Aging hudvårdsprodukter med SPF 30* eller SPF 50**. Vill du solsäkra din hud, utan att behöva känna dig glansig i hyn, så är Anti-Shine Face Care - SPF 50Face* din absolut bästa vän. Den har ett effektivt skydd mot UVA/UVB strålning och skyddar huden mot skador samtidigt som formulan låter huden andas.

*FORMULAN ÄR FRAMSTÄLLD ENLIGT HAWAIIS LAG OM SKYDD AV KORALLREV. Lag antogs 2018 (act 104, SB2571 SD2 HD2 CD1)

**DENNA FORMULA ÄR FRAMTAGEN FÖR ATT INTE SKADA HAVEN. Ekologiskt testad formula, framtagen för ökad respekt för vattenmiljön. För vuxna

crème solaire peau parfaite 30 et 50 fps par yves rocher

Appliceringstips:

Applicera generöst på ansikte och hals. Smörj in dig ofta om du är i direkt exponering av solen och även efter att du har badat eller varit i kontakt med vatten. Genom att minska mängden av produkten minskar du också ditt skydd. Undvik att applicera kring ögonkonturen.

*För mycket sol, även om du använder solskyddsprodukter, är skadligt för din hälsa.

Varför ska jag använda After Sun- produkter?

Det är viktigt att använda after sun-produkter eftersom dessa hjälper till att återställa lipidfilmen på hudens yta. Detta ger i sin tur hudens celler bättre sammanhållning. Glöm inte att också använda en scrub två gånger i veckan för att få en jämnare och fin hudton.

Vi rekommenderar också vår After Sun - Moisturizing Lotion 3 in 1. Förutom den oemotståndliga doften av Monoi har den också en direkt lugnande och återfuktande effekt på huden. Med över 92 % ingredienser av naturligt ursprung hjälper den till att skonsamt reparera solbränd hud.

En anti-age after-sun produkt vi är stolta att presentera är After Sun - Beautifying Anti-Aging Face Care. Den reparerar, återfuktar och minskar synliga rynkor samtidigt som den jämnar ut huden.

Appliceringstips:

Vår After Sun - Moisturizing Lotion 3 in 1 kan appliceras både på kroppen och i ansiktet. After Sun - Beautifying Anti-Aging Face Care appliceras i ansiktet och halsen. Undvik att applicera kring ögonkonturen.

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.