This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

40% RABATT på allt med kod BLACK40 t.o.m. 29/11. *Gäller ej redan rabatterade produkter, set eller limited edition.
Yves Rocher
0
Tillbaka

Minimal förpackning, maximalt resultat!

Har du testat våra hårmasker? Du kommer isf att älska våra minimasker som ger dig ett ypperligt tillfälle att testa utbudet och finna din favorit.

Hitta den rätta hårbehandlingen för dig!

Dessa nylanserade expertbehandlingar i miniformat täcker 5 behov som vi har identifierat hos våra kunder: reparation, tillföring av näring, skyddar färgat hår, samt renar och avgiftar hårbotten.

Nu finns det inte längre några ursäkter för att inte regelbundet ta hand om ditt hår från rötterna ända ut i längderna, tack vare dessa smidiga produkter på 35 ml. Du kan alltså nu även passa på att prova dig fram och se vad som passar just ditt hår bäst, då maskerna är mindre i storleken och därmed även mer prisvärda.

Upptäck och utforska de olika texturerna: ultralen formula i den ena, renande lerbaserad formula i den andra, mjukgörande och krämig känsla i serien som helhet; det finns någonting för alla.

Det bästa är dock att vi lyckats ta fram dessa med växtbaserade aktiva ingredienser, utvalda med omsorg.

sowimage

Renande moringa.

Vi har valt moringafrön för sina renande egenskaper i den exfolierande detoxmasken. Peelingen med moringafrön avlägsnar förorenade ämnen och ger hårbotten en ordentlig boost.

Nässelextrakt för att motarbeta fet hårbotten.

Är du ute efter att ta bort överskott av talg i hårbotten har vi såklart någonting för dig med och i Purity Pre-Shampoo Absorbing-masken har vi valt att inkludera nässelextrakt för dess förmåga att motverka en fet hårbotten.

Fruktkött från acai, rik på antioxidanter.

Denna hårinpackningen med fruktkött från acaibäret är rik på antioxidanter. Håret repareras och blir oerhört mjukt, samtidigt som den skyddar håret från föroreningar och bevarar färgen under en längre tid.

sowimage

Återuppbyggande jojobaolja.

Vi tycker väldigt mycket om att inkludera jojobaolja i våra produkter. Oljan är rik på fettsyror och har återuppbyggande och reparerande egenskaper för hårfibrerna, vilket leder till ett mer motståndskraftigt hår.

Avokadoolja för sina närande egenskaper.

Nourishing 2-in-1 Cream Mask med avokadoolja är perfekt för torrt och trött hår. Avokadon gör inpackningen rik på essentiella fettsyror som återställer och vårdar hårets lipidbalans, tack vare sin dubbelverkande effekt.

sowimage

Är det bättre att använda en inpackning före eller efter hårtvätt?

Våra reparations-, närings- och färgmasker anpassar sig efter ditt behov.

Du kan alltså välja om du vill applicera din mask innan du använder ditt schampo, då applicerar du det på torrt eller fuktigt hår och låter den sitta i 10 minuter innan schamponering.

 

Vill du hellre tvätta håret först kan du applicera inpackningen på vått hår efter schamponering och låta den sitta i 3 minuter.

sowimage

Dela