ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Hår: 5 skräddarsydda mini-hårinpackningar!

Upptäck våra 5 skräddarsydda botaniska hårinpackningar som kan kombineras efter just ditt hårs behov. Låt oss berätta mer!

Hitta den hårvård som passar just dig!

Eftersom varje hårtyp kräver specifik och målinriktad vård, täcker vår kollektion av mini-hårinpackningar5 olika hårvårdsbehov:

Reparerande inpackning för hårtopparna
Närande inpackning för längderna
Färgbevarande inpackning för färgat hår
Rengörande inpackning för hårrötterna
Peeling för hårbotten

Upptäck deras olika konsistenser: gel, lera, balsam m.m. Det finns något för alla! Det är sen upp till dig att välja den perfekta kombinationen för en behandling som möter just ditt hårs behov. Är du osäker så tveka dock inte att fråga oss.

 

sowimage

Hur använder man hårinpackningarna?

Dessa mini-hårinpackningar kan användas var för sig eller i kombination vilket erbjuder dig professionell hårvård hemma. De kan användas från hårbotten och ner mot hårtopparna.

Fett hår & torra längder? Applicera den renande inpackningen i rötterna och den närande inpackningen på dina längder.

Skadade längder och kluvna toppar? Applicera den närande inpackningen på dina längder och det reparerande balsamet på dina toppar.

Som du själv ser, kombinationerna av inpackningarna ger dig en skräddarsydd hårvård!

sowimage

Engagerade för din och planetens skull

Detoxifying Scrub - Scalp kan fånga upp föroreningspartiklar tack vare de renande egenskaperna hos moringafrön.
Purifying Mask - Roots innehåller nässlor som är känt för sina reglerande egenskaper och sin positiva effekt på mjäll. Den är Idealisk för att absorbera talgöverskott och det tar längre tid för håret att bli fett.
Repairing Mask - Ends är berikad med ekologisk jojobaolja. Den reparerar skadade hårtoppar och förebygger skador. Hårstrånas struktur stärks och det blir 20 gånger mer slitstarkt*. Topparna blir släta och återfår sin mjukhet och glans. *Instrumentellt test
Nourishing Mask - Lengths är perfekt för torrt hår. Berikad med avokadoolja ger den intensiv näring åt längderna och skyddar dem från att torka ut, utan att håret blir fett eller tyngs ner.
Protective Mask - Color, berikad med fruktkött från acai-bär, skyddar håret från de skador som orsakas av färgning och tar omedelbart fram hårets glans. Fjällskiktet slätas ut, håret får näring och blir oerhört mjukt.

sowimage

Våra 5 formulor är biologiskt lättnedbrytbara*, utan silikoner eller alkohol, för att ta hand om ditt hår på ett naturligt sätt. Liksom de flesta av våra produkter är våra hårmasker skapade med omtanke i Bretagne i Frankrike.
*Enligt standard OECD 301F

sowimage

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.