ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Nytt mirakelbalsam med multifunktionalitet

En multifunktionell hårvårdsprodukt som inte behöver sköljas ur? Ja, det är sant! Vi förklarar hur.

Ett innovativt hårbalsam

Överdriven användning av plattång, upprepad färgning, föroreningar, exponering för sol... Alla dessa yttre faktorer torkar ut och skadar hårfibrerna. Ditt hår måste därför regelbundet få skydd och näring för att inte bli försvagat.

Tänk om vi säger att det finns ett multifunktionellt hårbalsam som kan användas både dag och natt utan att behöva sköljas ur? Låt oss presentera vårt nya Universal Botanical Balm! Ett silikonfritt balsam baserat på ekologisk jojobaolja.

Denna ultralätta produkt reparerar, ger näring, glans och mjukhet till ditt torra eller skadade hår. Jojoba är en mindre buske som växer i ökenområden. Den bildar ett flytande vax även känt som jojobaolja, eller "öknens guld". Denna olja är särskilt lämpad för skadat hår eftersom den reparerar hårfibern!

Hur använder man hårbalsam?

Varför är då detta hårbalsam multifunktionellt? Helt enkelt för att du kan använda det på precis det sätt som du själv vill: som en snygg finish, som en hårmask, under dagen eller natten, det är helt upp till dig! Om du är är en av dem som inte kan klara sig utan plattång kan du använda balsamet som en förbehandling eftersom det sen underlättar stylingen.

Och för dig som vill kontrollera frissighet, kan du använda det som en finishprodukt. Om du använder det under dagen kommer balsamet att ge omedelbar näring till håret och underlätta stylingen. Och som en nattmaskbehandling kommer håret att repareras intensivt under 8 timmar *.

En av fördelarna är att du inte behöva skölja ur produkten! Så här lägger du i balsamet:

1. Ta en lite mängd, ungefär i storlek som en hasselnöt och sprid ut över längderna och i topparna av ditt torra eller fuktiga hår, försök dock undvika rötterna.

2. Kamma sedan igenom för att för att få ut balsamet ordentligt. Du kan använda produkten 2-3 gånger i veckan.

* Instrumentellt test på torrt hår

Taggad på att prova denna nyhet? Kommentera gärna!

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.