This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Just nu FRI FRAKT!
Yves Rocher
0
Tillbaka

Så här skyddar du din hud mot föroreningar i city

Spenderar du sommaren i stan och undrar hur du ska skydda dig mor föroreningar? Här kommer några tips på hur du skyddar dig själv i sommar medan du njuter av det vackra vädret!

Några allmänna regler

Här kommer några användbara råd för att skydda dig mot föroreningar under sommaren: fortsätt dricka mycket vatten, lufta ditt hem på morgonen eller sena kvällar för att undvika att släppa in förorenad luft under de varmaste timmarna. Försök att begränsa all stadsbaserad träning under de varmaste timmarna på dygnet eller delta i träningsaktiviteter under de svalaste timmarna(tidig morgon eller sen kväll).

sowimage

Några fler skönhetstips?

På semester kan värme och föroreningar snabbt bli en plåga för vår hud. Det ideala är att använda sig av lätta texturer, som kan hydratisera och samtidigt bilda ett skydd mot föroreningar. För just detta är Elixir Jeunesse- serien den perfekta lösningen med dess nyckelingrediens Aphloia.

Vi rekommenderar att starta din rutin med Elixir Jeaunesse Micellar Cleansing Water, för att försiktigt rengöra din fräscha hud och lämna den strålande innan du fortsätter med dina andra produkter. 

sowimage

För att påbygga en skyddade skönhetsrutin som motverkar föroreningar rekommenderar vi att fortsätta med Double Action Essence Repair som ger din hud rätt mängd av fukt. 

Slutligen, när temperaturen är hög så känner vi oss inte särskilt sugna på att använda krämer som är för tjocka i sin konsistens. Lyckligtvis har vi den perfekta lösningen för dig! Den ultrakompakta City Detox Liquid Care är en nyutvecklad  hudvårdsprodukt som förbättrar detox-effekten. Den har en revolutionerande textur som är unikt kombinerad med avancerad föreningsbekämpning. Bonusen? Huden absorberar denna banbrytande formula med mikrodroppar som blir till vatten i kontakt med huden, vilket resulterar i att den snabbt sjunker in i huden och inte lämnar några rester på hudytan. 

sowimage

För att ta det ytterligare ett steg längre i din skönhetsrutin, rekommenderar vi att du även applicerar en mask för att lugna huden från värme och yttre faktorer. Detoxifying Flash Mask är anpassad för alla hudtyper och efterlämnar ett strålande resultat. Huden jämnas ut och trötthetstecken suddas bort. Vi föreslår att du applicerar denna mask två gånger i veckan så att din hud håller sig bevarad från föroreningar och värme. 

 

sowimage

Aphloia: vår stjärningrediens 

Våra Botaniska Skönhetsexperter® har använt sig av de genialiska egenskaperna av Aphloia, livets växt. Denna växt kommer från de höga platåerna i Madagaskar och valdes ut för sin exceptionella förmåga att reparera och skydda. Den kan fullständigt förnya sin bark och bygga reserver i sina blad, av en naturlig molekyl som effektivt skyddar växten från yttre faktorer. Våra experter har extraherat och koncentrerat denna aktiva molekyl med en exklusiv, innovativ och helt naturlig extraktionsprocess för att ge huden kraft. Detta ultra-koncentrerade Apholia extrakt absorberas av huden och lägger sig i olika lager för optimal kosmetisk effektivitet. 

 

 

 

sowimage

 

Apholia extraktet jämnställs naturligt av huden och kämpar mot ålderstecken med sin dubbelverkande effekt. Den ökar även hudens reperationssystem och förebygger huden mot föroreningar på följande vis:

- På djupet : Ser till att hudens struktur repareras och stärks 

- På ytan : Begränsar oxidativa aggressioner och skadliga effekter av föroreningar

 

Värme och föroreningar ör inte längre ett problem för din hud!

 

sowimage

Värme och föroreningar går inte bra ihop med din hud. Vad har du för tips för att bekämpa sommarhettan?

Dela