20% RABATT på hela ditt köp! Ange kod XMAS20 i kassan t om 15/12, ej set, makeup och dagens lucka.

Elixir Jeunesse

Vår hudvårdsserie Elixir Jeunesse skyddar mot föroreningar som ditt ansikte utsätts för dagligen. Välj bland flera detoxifierande hudprodukter.

18 produkt(er) funnen/funna

Elixir Jeunesse, skyddar huden mot föroreningar

Elixir Jeunesse är hudvårdsserien som skyddar mot föroreningar. Välj bland detoxifierande produkter såsom dagkräm, nattkräm, ögonkräm, micellärt gelvatten, rengöringsgel, ansiktsmask, serum och färdiga set. Föroreningar, trötthet, UV-strålar och stress är alla faktorer som påskyndar hudens åldrande. Det ultrakoncentrerade extraktet från växten aphloia assimileras naturligt med huden och agerar mot de negativa effekterna som påskyndar åldrandet tack vare en dubbelverkande effekt: det reparerar* och skyddar huden mot föroreningar*.*Tester in vitro. Hudvårdsserien verkar för att du ska få en fräschare hy. Testa gärna vår hudvårdsguide för att se om det är serien för dig. Vi rekommenderar bland annat serien till dig som bor i större städer. Luftföroreningar som ozon, kolmonoxid och kvävedioxid verkar oxiderande på våra celler (förändringar av proteinstrukturer, cellulär kvävning etc.). För att ens hy ska kunna bevara sin ungdomliga och strålande glans är det därför viktigt att man reparerar den när skador uppstår och skyddar den från föroreningarna i miljön. Då är Elixir Jeunesse ett tryggt val.

Dina preferenser angående din integritet, din sekretess och användningen av cookies
På Yves Rocher använder vi cookies från första och tredje part för att förbättra din upplevelse och ge dig personliga erbjudanden.
Klicka här för mer information