ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Vi har anti-age serier som har spänstgivande effekt för fastare hy. Alla våra hudprodukter är vårdande och innehåller naturliga ingredienser.
Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter relevans

- 30%

på den andra köpta cleansern

Spänstgivande anti-age

Spänstgivande anti-age
Saknar du fasthet i hyn och behöver spänstgivande anti-age-produkter till ditt ansikte? Då har vi hudvårdsserierna för dig. Välj bland serier som Anti-age Global och Filler Végétal som aktivit motverkar alla ålderstecken.

Serien Anti-age Global är berikad med vegetabilisk nektar från blomknoppar som stimulerar hudens cellförnyelsen. Serien erbjuder dag- och nattkräm, peelande nattolja, dagkräm, nattkräm, ett nattserum och ögonkräm m.m - alla med syfte att motverka rynkor och göra huden fastare och mer spänstig. Kombinera gärna de olika hudvårdsprodukterna i serien för att uppnå bästa effektivitet.

Filler Végétal är en av våra senaste inovationer och sereie inom anti-age. Den verkar fär att åtefukta huden för en fastare och slätare hud. Serien Filler Végétal är berikad med två aktiva ämnen med biobaserat ursprung som har dokumenterad effekt mot rynkor - Hyaluronsyra och extrakt från ekologiskt odlad isört (Ice Plant). Hyaluronsyran, som är av naturligt ursprung och utvunnen genom fermentering, bidrar till återfuktning av huden och reducerar på så sätt rynkor och fina linjer samtidiigt som Isörten stimulerar den egna naturliga produktion av hyauloronsyra i huden.

Hitta dina favoriter i vårt sortiment av spänstgivande anti-age hudvård.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.