ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Raspberry & Peppermint Handrengöringsgel utan sköljning med en uppfriskande doft för en naturlig känsla. 

Rengör omedelbart och effektivt händerna (utan vatten och sköljning). Denna produkt är inte en biocid och har inte testats för virucidala egenskaper.

Doft: Hallon och pepparmynta

Konsistens: Gel

Användning: Ingen sköljning krävs

Fördelen: Formeln innehåller 55 % vegetabilisk alkohol och är berikad med vegetabiliskt glycerin. Det gör att huden inte torkar ut och lämnar en mild parfymdoft.

Doften:

Yves Rocher har valt pepparmyntans essens för dess intensiva, uppfriskande toner i aromen.

Den ger dig en energi- och vitalitetsskjuts för att återfå din spänst. Dess friskhet, tillsammans med hallonens diskreta syrlighet, skapar en blandning som bara sprudlar av dynamik.

Resultat

- 96 % av personerna säger att konsistensen är behaglig*

- 99 % av personerna upplever att deras hud inte är torr*

- 93 % av personerna säger att deras händer är rena*

- 88 % säger att produkten lämnar en behaglig doft på huden*

Observera: Locken separeras och krossas i sorteringsanläggningarna. Sedan 2020 består våra flaskor av 100 % återvunnen och återvinningsbar plast.

  • 21-dagars nöjdhetsprov med 68 frivilliga

Artikelnummer: F92732

Växtinformation
Pepparmynta och Hallon
En uppiggande doft

Yves Rocher har valt ut essens från pepparmynta, som med sina aromatiska noter för med sig en intensiv friskhet. Det här är en riktig energikick som återupplivar din vitalitet. Pepparmyntan som är sval och fräsch möter den friska och syrliga hallondoften i en bubblande, dynamisk blandning.

Pepparmynta och Hallon
Frågor & svar

Är handrengöringsgelen, som ej ska sköljas av, en hydroalkoholisk gel?

Trots att denna produkt huvudsakligen består av alkohol, känd för sina rengörande och desinficerande egenskaper, är det inte en hydroalkoholisk gel. Vi kan inte garantera dess effektivitet mot bakterier och virus eftersom det är en kosmetisk produkt och inte en biocidprodukt.

 

Testar ni på djur?
Vi förespråkar aldrig djurförsök, varken på våra färdiga produkter eller på de ingående ingredienserna. Faktum är att varumärket mycket tidigt engagerade sig i kampen mot djurförsök. 1989 fattade Yves Rocher ett banbrytande beslut inom kosmetikaindustrin att upphöra med djurförsök för sina färdiga produkter och ersätta dem med alternativa metoder.
Varför valde ni plast till era förpackningar och inte till exempel glas?
Vi valde 100 % återvunnen plast (till flaskorna) och återvinningsbar plast till våra produkter eftersom koldioxidutsläppen är mycket lägre än för glas, och plast är säkrare att använda i badrum och dusch.
Kan produkterna i sortimentet användas av gravida kvinnor?
Det finns inga kontraindikationer, men vår inställning till gravida kvinnors användning av denna produktkategori är följande: Alla ingredienser i våra formuler har utvärderats. Våra produkter har dock inte utvecklats och testats för denna målgrupp. Våra kroppsprodukter som inte kan sköljas av (större exponerade områden på kroppen och långtidsverkande) bör undvikas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder produkter som är särskilt framtagna för gravida kvinnor. Oljan kan därmed även användas i håret.
Är era produkter lämpliga för känslig hud?
Alla våra produkter har testats dermatologiskt.
Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.