ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Raspberry & Peppermint Handrengöringsgel utan sköljning med en uppfriskande doft för en naturlig känsla. 

Rengör omedelbart och effektivt händerna (utan vatten och sköljning). Denna produkt är inte en biocid och har inte testats för virucidala egenskaper.

Doft: Hallon och pepparmynta

Konsistens: Gel

Användning: Ingen sköljning krävs

Fördelen: Formeln innehåller 55 % vegetabilisk alkohol och är berikad med vegetabiliskt glycerin. Det gör att huden inte torkar ut och lämnar en mild parfymdoft.

Doften:

Yves Rocher har valt pepparmyntans essens för dess intensiva, uppfriskande toner i aromen.

Den ger dig en energi- och vitalitetsskjuts för att återfå din spänst. Dess friskhet, tillsammans med hallonens diskreta syrlighet, skapar en blandning som bara sprudlar av dynamik.

Resultat

- 96 % av personerna säger att konsistensen är behaglig*

- 99 % av personerna upplever att deras hud inte är torr*

- 93 % av personerna säger att deras händer är rena*

- 88 % säger att produkten lämnar en behaglig doft på huden*

Observera: Locken separeras och krossas i sorteringsanläggningarna. Sedan 2020 består våra flaskor av 100 % återvunnen och återvinningsbar plast.

  • 21-dagars nöjdhetsprov med 68 frivilliga

Artikelnummer: F92732

Växtinformation
Pepparmynta och Hallon
En uppiggande doft

Yves Rocher har valt ut essens från pepparmynta, som med sina aromatiska noter för med sig en intensiv friskhet. Det här är en riktig energikick som återupplivar din vitalitet. Pepparmyntan som är sval och fräsch möter den friska och syrliga hallondoften i en bubblande, dynamisk blandning.

Pepparmynta och Hallon
Frågor & svar

Är handrengöringsgelen, som ej ska sköljas av, en hydroalkoholisk gel?

Trots att denna produkt huvudsakligen består av alkohol, känd för sina rengörande och desinficerande egenskaper, är det inte en hydroalkoholisk gel. Vi kan inte garantera dess effektivitet mot bakterier och virus eftersom det är en kosmetisk produkt och inte en biocidprodukt.

 

Gör ni tester på djur?

 

Vi testar inte på djur, varken när det kommer till våra produkter eller de ingredienser de innehåller. Varumärket Yves Rocher var tidigt engagerade i kampen mot djurförsök. Som pionjärer inom skönhetsbranschen beslutade Yves Rocher redan 1989 att sluta med djurtest på sina produkter och istället använda sig av andra metoder för testande.

 

Varför har ni valt plastförpackningar istället för exempelvis glas?

 

Vi har valt 100% återvunnen plast (för våra flaskor) och återvinningsbar plast för våra produkter eftersom det har en mycket längre koldioxidpåverkan än glas. Plast är dessutom säkrare för användning i badrum och dusch.

 

Kan kropps-och håroljan och kroppslotionerna användas när man är gravid?

 

Det finns inget som pekar på att dessa produkter inte skulle kunna användas av gravida. Det vi däremot kan säga om dessa produkter i förhållande till graviditet är följande: Alla ingredienser i våra formuleringar har testats. Dock är de inte utvecklade för gravida kvinnor och har heller inte testats på gravida kvinnor. Våra produkter som inte ska sköljas av (stor yta av exponering och produktens beständighet) ska undvikas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder specifikt formulerade produkter för gravida kvinnor. Notera att oljan kan användas på hår.

 

Är era produkter lämpliga för känslig hud?

 

Alla våra produkter är dermatologiskt testade.

 

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.